Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 18 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: Gaan we de echte Blair Waldorf terugzien in de Gossip Girl-reboot?

Gossip Girl was een groot onderdeel van ons leven, dus toen het nieuws van de Gossip Girl-reboot uitgebracht werd waren wij dolgelukkig. Helaas hebben we nog niet kunnen genieten van de echte Blair (Leigthon Meester) en Serena (Blake Lively) in de reboot. Is er een mogelijkheid dat dit toch wel zal gebeuren?

Leighton Meester geeft ons een sprankje hoop.

Gossip Girl-reboot

We zijn al vanaf dag één compleet obsessed met Gossip Girl. En hoewel Serena van der Woodsen en Blair Waldorf altijd een speciale plek in ons hart zullen hebben door hun leven in the Upper East Side, de meest geweldige outfits outfits en alle drama rondom hun vriendengroep, is deze reboot het kijken ook waard.

Ruim acht jaar na de originele Gossip Girl serie, werd het verhaal weer opgepakt. De nieuwe serie is een vervolg op het originele verhaal en maakt een flinke sprong in de tijd. Een nieuwe generatie private school tieners wordt voorgesteld aan de oude garde. Om de reboot een modern tintje te geven, laat HBO Max de verandering van de stad en de invloed van social media zien in de Gossip Girl-reboot.

Leighton Meester

Leighton Meester, die we in Gossip Girl kennen als Blair Waldorf, praat in een interview met Fox 5 New York over de Gossip Girl-reboot: “Ik moet zeggen… Ik heb het gekeken en het is echt geweldig.” Ook zegt ze dat ze blij is voor de cast want “Ze doen echt een heel nieuw ding.” Over een rentree in de serie zegt Leighton: “Ik denk niet dat de oude castleden hier niet in zouden passen.” vervolgens zegt ze dat ze alleen maar voor zichzelf kan spreken en dat zij daar niet niet zou passen. Aha.

Gaat het echt gebeuren?

Verder zegt ze in het interview nog dat ze vindt dat de nieuwe cast van de Gossip Girl-reboot het hartstikke goed doet: “Ik heb echt het gevoel dat ik even achterover moet leunen en dit aan de ‘kids’ over moet laten, aan de nieuwe generatie. Zij doen het echt geweldig. Dat is alles wat ik tot nu toe kan zeggen, want zeg nooit nooit.” Je kan wel zeggen dat Leighton geen nee zou zeggen voor een rol in de reboot, maar of het echt zal gebeuren dat weten we niet.

Laten we ‘t hopen!

Gossip Girl-reboot: dit is de eerste trailer én releasedatum van de serie