Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 11 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

6 huis-tuin-en-keukenproducten die je bijzonder goed kunt gebruiken als speeltjes in de slaapkamer

Zijn jij en je (bed)partner in de mood om een keer wat anders te proberen in de slaapkamer? Sex toys kunnen het plezier voor jullie beiden enorm vergroten, maar wat als je deze niet (bij de hand) hebt of eens wild wilt doen? Dan zijn deze huis-tuin-en-keukenproducten uitstekende vervangers. Doe eens gek.

Je hebt meer in je huis liggen dan je denkt. En al die producten blijken ook nog eens een extra functie te hebben. Damn.

Huis-tuin-en-keuken sex toys

Nodig je lief maar uit voor een romantisch avondje in de bedstee samen. It’s gonna be wild.

1. Mondwater

Een heftige om mee te beginnen, maar zeker het proberen waard. Heb jij je partner weleens oraal bevredigd met een ijsklontje in je mond? Goed idee maar het smelt. Mondwater zou het zelfde tingly effect geven als een ijsklontje. Het nadeel is wel dat je dit weer moet uitspugen. Niet altijd even handig in the heat of the moment.

2. Een haarborstel

Wist je al dat de rug voor veel mensen een erogene zone is? Deze gevoelige plek kun je kriebelen met een haarborstel. De andere kant zou je nog kunnen gebruiken om je partner mee te spanken. Damn, wat een uitvinding is het ook.

3. De douchekop

Hier zijn de meeste vrouwen al wel bekend mee. De douchekop kan voor behoorlijk wat stimulans zorgen bij de vrouw. Verplaats jullie (of jezelf) dan ook naar de badkamer om ermee te spelen.

4. Een panty

Jullie kennen zelf jullie eigen grenzen en weten (als het goed is) wat voor elkaar wel of niet goed voelt. Zijn jullie bekend met elkaar vastknopen? Dan zou je daar ook een panty voor kunnen gebruiken.

5. Parelketting

Nee stouterd, natuurlijk ga je dit niet als anaalkraal gebruiken. De ketting zou zomaar eens kunnen knappen en dan eindig je alsnog op de Spoedeisende Hulp, niet wat je van je avond hoopt.

Je kunt de parelketting wél gebruiken om zijn penis te stimuleren. Je kunt hem ermee aftrekken door de ketting om zijn penis te draaien en zachtjes heen en weer te rollen.

Dit is dan weer niet zo slim: Dingen die je beter niet kunt doen nét nadat je seks hebt gehad

6. Pollepels

Zoek je iets om je partner lichtjes mee te spanken? Ren naar de keuken en doe een graai in de bestekla: een houten pollepel is perfect om je partner lichtjes een tik te geven op zijn of haar billen.