Janne Vogel
Janne Vogel Beauty en Style 17 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

4 x de állerbeste shampoos tegen droog haar en gespleten haarpunten

Heb jij droog haar en gespleten haarpunten? Dan is het een goed idee om te investeren in een voedende shampoo. Zéker nu we in quarantaine zitten en onze kapperbezoekjes zijn gecanceld of uitgesteld.

En zeg zelf, je lokken intensief verzorgen zodat ze shinen én gezond ogen, is nooit mis. Beautify zette de beste shampoo voor broos, droog en beschadigd haar voor je op een rijtje.

Shampoos tegen droog haar en gespleten haarpunten

Vóór je thuis zelf de schaar in je lokken zet omdat je die gespleten punten niet meer aan kunt zien, kun je je lokken extra goed verzorgen. Een voedende shampoo toevoegen aan je routine kan al zorgen voor een wereld van verschil. Beloofd.

1. Moroccanoil Moisture Repair Shampoo

Dit is een overall topper voor het herstellen van beschadigd haar en gespleten haarpunten. Rijke en voedende ingrediënten als keratine, argan-, jojoba- en avocado-olie maken dat je haar instant vrolijk van wordt van deze shampoo. Het product is speciaal ontwikkeld om beschadigd en ‘slap’ haar weer sterker, zachter en handelbaarder te maken.

Je shopt dit product voor €24,80, bijvoorbeeld hier.

2. OGX Anti-Breakage + Keratine Oil Shampoo

Deze shampoo maakt beschadigd haar sterker, helpt toekomstige schade te voorkomen en zorgt voor een mooie glans. De formule is rijk aan keratine en arganolie en beschermt je kleur, als je je haren geverfd hebt. Gebruik je dit product regelmatig? Dan zul je merken dat je minder gespleten punten hebt. Écht.

Dit product shop je voor €10,99, bijvoorbeeld hier.

3. Palmer’s Coconut Oil Formula Conditioning Shampoo

Een voedende shampoo die perfect is voor beschadigd, krullend haar. Iets te enthousiast met de stijltang in de weer geweest? Dan is dit jouw redding. Ingrediënten als monoï-olie, kokosolie, vitamine E en keratine maken deze shampoo het voedende product dat je nodig hebt.

Dit product koop je voor €6,50, bijvoorbeeld hier!

4. Virtue Recovery Shampoo

De laatste shampoo die we uitlichten is iets duurder, maar een wondermiddel. En het daarom zeker waard, vinden wij. Het belangrijkste ingrediënt in deze shampoo heet ‘Alpha Keratine 60 ku’ en hydrateert en repareert op een hoog niveau. Dit product maakt elk haartype zacht, soepel en voedt je lokken intensief.

Is jouw haar superbroos geworden door het föhnen, verven en stijlen met hitte? Dan is dit jouw product. Van de packaging worden we ook erg vrolijk, trouwens.

Je shopt de shampoo voor €41,-, bijvoorbeeld hier. (Er bestaat ook een kleinere variant van 60 ml, daar betaal je €17,- voor.)

Lees ook:

Elite Daily