Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 11 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

Het is singles day – 9 x situaties die elke happy vrijgezel meemaakt

14 februari is het Valentijnsdag, dé dag van alle verliefde stelletjes, het opzoeken van liefde en nog veel meer. Maar er zijn ook gewoon heel veel happy singles, vrijgezelle dames en heren die eigenlijk wel genieten van alle vrijheid. Singles die dus helemaal niet staan te springen om een relatie, om de eventuele heartbreak en alle onzekerheid die erbij komt kijken. Ben jij er zo eentje? Dan is vandaag helemaal JOUW dag – want het is singles day.

11 november is singles day

Als kind heeft de elfde van de elfde een hele andere betekenis voor jou; dan ga je langs de deuren voor snoep. Nu gaat dat op een hele andere manier; nu open je je favo dating-app, swipet een aantal keer naar rechts in de hoop dat er een leuke match bij zit en dán spreek je af. Ook een soort snoep halen 😜 Vandaag staan we stil bij alle vrijgezellen en hoe leuk dat kan zijn. Ben jij single en happy as a pringle? Dan zijn er heel veel situaties die jij sowieso wel eens hebt meegemaakt, maar dat is helemaal oké. Je gaat niet jagen, je leven is leuk zoals het is. Over welke situaties we het hebben? We schetsen er een aantal voor je:

1. Jij zit lekker in je huispak op de bank zonder dat je het gevoel hebt sexy te moeten zijn

Als jij alleen woont (of met vriendinnen) dan kan jij aantrekken wat je wilt, al is het die unicorn-onesie. Het maakt toch niet uit, er zit niemand op je te wachten en jij vindt dat wel prima. Natuurlijk geeft sexy lingerie je een confidence-boost, maar comfort is toch wel lekker hoor. Helemaal nu het buiten koud is, zit niemand te wachten op die sexy satijnen hemdjes. Een op zoek naar een nieuw huispak? Intimissimi heeft heerlijke items waar jij je mooi én comfy in voelt.

2. Iemand voorstellen aan je familie? Gedsie, jij bent liever zelf het middelpunt

Alleen al het idee dat je wéér iemand mee moet nemen naar huis? Om je ouders en familie te ontmoeten? No thanks. Als vrijgezel hoef je alleen rekening te houden met jezelf.

30 slimme antwoorden op de vraag: ‘Waarom ben je vrijgezel?’

3. Je hoeft in elk geval géén 138 afspraken te maken tijdens de feestdagen

Tsja, de feestdagen. Altijd een lastige voor mensen met relaties, helemaal als beide kanten een grote familie hebben. Welke dag vieren we wat? En dan heb je ook nog broers en zussen, aanhang, ooms en tantes.. pff. Jij kan gewoon lekker aanschuiven waar je wil óf zelf iets leuks organiseren.

4. Een seksloos bestaan? Nee hoor, integendeel

Vrijgezel zijn betekent niet meteen een tekort aan aandacht, nee hoor. Je kunt toch lekker rondscharrelen? En mocht je even niemand hebben dan zijn er genoeg speeltjes om jezelf mee te vermaken. Toe aan een nieuwe sextoy? Bekijk deze prachtige collectie op LELO en breng jezelf tot een hoogtepunt.

5. Jij gaat elk weekend met je vrienden op stap

Je vrienden zijn jouw alles en je brengt dan ook graag tijd met ze door. Je kunt elk weekend leuke dingen doen, uitgaan en shoppen zonder dat je je tijd hoeft te verdelen.

6. Je hebt het hele bed voor jezelf

ZEESTERREN! Niemand die je er gek op aankijkt als jij het hele bed inpikt. Je kunt elke kant benutten, naar de koudere kant rollen als je het warm krijgt en alle dekens zijn ook voor jou.

7. Je flirt er op los

Je zit aan niemand vast, dus je kunt die ene leuke barman aanspreken. Of die jongen in de sportschool. Lekker appen met de ander.

8. Je geeft graag relatieadvies aan vriendinnen, maar bent ontzettend blij zelf niet in die situatie te zitten

Wat ben jij blij dat je geen relatiestruggles hebt.. altijd maar dat gezeur, dat gebrek aan vertrouwen, gedrag wat eigenlijk niet door beugel kan. Je helpt je vriendinnen graag, maar je bent blij dat je daar zelf geen rekening mee hoeft te houden.

9. Het scheelt je bakken met geld

Een fijne bijkomstigheid: je kunt gaan sparen. Je hoeft geen cadeaus te betalen, geen dates.. natuurlijk doe je zoiets graag in een relatie, maar als je single bent moet je er maar even van profiteren dat je al dat geld aan jezelf kunt besteden. Nieuwe schoenen? Jawel.

Spendeer singles day met je andere single vrienden, organiseer een lekker diner en dans tot je er bij neervalt, dit is jullie dag!

FEIT: Meiden die nu lang vrijgezel zijn, zijn later veel succesvoller in de liefde