Redactie
Redactie Beauty en Style 28 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber deelt skincare-routine én de beste producten die haar helpen bij acne

We kennen Hailey Bieber vooral met een stralende huid, toch is dat niet altijd zo geweest. Eerder deelde Hailey dat ze last heeft gehad van dermatitis en acne, waardoor ze de afgelopen jaren opzoek is gegaan naar dé skincare-routine voor haar huid. Goed nieuws: ze heeft de gouden formule gevonden en deelt hem met haar volgers.

We krijgen direct advies over de allerbeste producten van Mrs. Bieber.

Hailey Bieber over acne en skincare

Sinds de eerste lockdown deelde Hailey Bieber steeds meer over haar zoektocht naar de perfecte huidverzorging. Zo deelt ze haar mening in make-uploze video’s op haar YouTube-kanaal en Instagram, deelt ze belangrijke inzichten voor de huid en zien we regelmatig een selfie waarop haar perfecte huid stralend is (en volgens Hailey zelf op een geglazuurde donut lijkt). Nu deelt ze ook haar favoriete tips om huidproblemen als acne aan te pakken.

In een nieuwe YouTube-video op haar kanaal deelt ze alles over haar glanzende huid, die met name te maken heeft met haar routine voordat ze naar bed gaat. De routine heeft haar geholpen met het aanpakken van haar acne, daarom deelt ze ook direct haar favoriete producten. Pak je verlanglijstje er maar alvast bij.

Hailey Bieber deelt donker caramelkleurig kapsel op Instagram

Skincare-routine Hailey Bieber

Hailey begint met double cleansing, daar gebruikt ze de MARA Beauty Algae Enzyme Cleansing Oil en HoliFrog Tashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash voor. Dan gebruikt ze Biba Los Angeles Plant Stem Cell Peptide Serum en Cream Barrier, gevolgd door Furtuna Skin Due Alberi Biphase Moisturizing Oil. Hailey vertelt ondertussen dat ze een droge en gevoelige huid heeft en daarom kiest voor rijke producten met veel olie.

Als ze te maken heeft met acne, vermijdt ze de plekken waar ze gevoelig is voor acne om zo meer puistjes te voorkomen. Ze gebruikt ook een medisch voorgeschreven spotcrème en Starface Hydro-stars om het genezingsproces van puistjes te versnellen. Voor haar lippen gebruikt ze Aquaphor Healing Ointment. Voor haar hele routine bekijk je de video hieronder, op naar een donuthuidje.