Renée
Renée Love & Seks 8 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Met deze skippybal dildo kun je sporten en klaarkomen tegelijk

In de categorie ‘lekker ordinair maar wil je wel weten’ hebben we vandaag een leuk seksspeeltje voor je. Er bestaat blijkbaar een skippybal mét dildo, wat zorgt voor urenlang plezier.

Als je aan masturberen denkt, denk je waarschijnlijk niet aan sporten. Maar toch is het mogelijk om deze twee wonderlijke werelden met elkaar te combineren.

Er wordt namelijk een soort skippybal verkocht waar een dildo aan vastzit. Wat je daarmee kunt doen hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen.

Skippybal dildo

We weten niet zo goed hoe we dit speeltje moeten noemen, maar het ziet er wel eh… heftig uit. De neppiemel heeft zelfs een ‘geaderde schacht’ om er realistisch uit te zien.

De zitbal heeft handvaten wat je schijnbaar nodig hebt om tijdens de wildste ritten houvast te geven. Je krijgt er zelfs een afstandsbediening bij, zodat het bijgeleverde eitje lekker trilt wanneer je daar zin in hebt.

Dillio – Een vibrerende skippybal! – EasyToys

Een stevige dildo op een skippybal, dat is pas comfortabel zitten! De bal veert mee met jouw bewegingen en is voorzien van twee handige handvaten voor houvast. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je de dildo ook laten vibreren! Bekijk het product: https://www.easytoys.nl/sexmachine/dillio-mini-sex-bal-met-dildo_35737.html

Oh oké. Welke vriendin is er als eerste jarig? Het skippybal dildo-speeltje kost 57,95 euro, dus als je met z’n allen geld inzamelt heb je dit interessante apparaat snel in huis. Bestellen doe je hier.

Haha! Deze rare factoren uit je leven zeggen iets over je seksleven