Redactie
Redactie Reizen 5 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze sprookjesachtige bestemmingen wil je bezoeken op basis van je favoriete Disney film

Prinses voelen voor een paar dagen? Dat kan met deze prachtige bestemmingen waardoor het net lijkt alsof je in een sprookje leeft. Van Moana tot Belle en het Beest, voor de meeste sprookjes hebben we hieronder de ideale bestemming voor je.

Haal die oude prinsessenjurk die je vroeger altijd aan had maar weer uit de kast. Dromen komen namelijk uit op deze mooie plekken die je deze zomervakantie nog wilt bezoeken. Want het maakt niet uit hoe oud je bent, je bent nooit te oud om in je eigen Disney film de hoofdrol te spelen.

Bestemmingen waarbij je eigen sprookje uitkomt

Gebaseerd op jouw favoriete Disney film, kun jij nu jouw bestemming uitkiezen.

Belle en het Beest

Bonjour Belle en het Beest. Dit sprookje speelt zich af in een oud dorpje in Frankrijk. Dus staat geel je prachtig en ben je op zoek naar partner waarbij het gaat om de persoonlijkheid, dan moet je in Frankrijk zijn. Ribeauville en Riquewihr, zijn twee dorpjes midden in het natuurpark de Vogezen waarbij je je ogen uit kan kijken.

Doornroosje

Staat roze je net iets beter? Of houd je gewoon intens veel van slapen? Leven als Doornroosje is mogelijk in het magische kasteel Neuschwanstein. Een groot wit kasteel omringd door groen begroeide bergen. Wij willen hier wel verblijven, hoor.

Moana

Een Disney film die je niet hebt gezien in je jeugd, maar waarbij je wel nog steeds aan de buis gekluisterd zat. Waarbij Moana ook nog eens een tropisch verhaal is waar je enorme zin krijgt om te reizen. Iets wat wij zeker wel begrijpen. Palmbomen, parelwitte stranden, blauwe oceanen… Het ligt helaas niet om de hoek, want voor dit prachtplaatje ga je naar Samoa wat rechts ligt van Nieuw-Zeeland. Iets voor op je bucketlist, dus.

De Kleine Zeemeermin

De hilarische krab Sebastiaan en prins Erik zijn je zeer waarschijnlijk nog wel bijgebleven van dit sprookje. Stiekem hoopte je dat je ook ooit wakker werd met een zeemeerminnenstaart. Dat is natuurlijk niet gebeurd, maar je kunt je in ieder geval wel prinses voelen op deze mooie Zwitserse plek.

Lees ook: We hebben de allermooiste Airbnb ooit gevonden voor jou en de meiden