Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Sterrenbeelden 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan is de kans groot dat je trouwt met één van deze sterrenbeelden

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn echt een relatie-mensen en zij steken hart en ziel in een relatie. Mensen die in een relatie zitten met een Vis voelen zich door deze persoon veilig, belangrijk en geliefd. Heb jij dit sterrenbeeld zelf en ben je single? Let dan goed op.. de kans is namelijk groot dat je met één van deze drie andere sterrenbeelden gaat trouwen.

Sterrenbeeld Vissen

Vissen hebben een praktische en nuchtere partner nodig voor een evenwichtige relatie. Een Vis wil namelijk graag een serieuze relatie aangaan, maar zal niet snel zelf iemand vragen of hij/zij een relatie wil. Dit zijn drie sterrenbeelden die goed passen bij een Vis:

Stier

Een Stier is romantisch, sensueel en verstandig. Eigenschappen waarvan Vissen graag willen dat hun partner ze heeft. Daarnaast houden beiden sterrenbeelden van lekker eten, muziek, dans en kunst. Een Stier is romantisch en geeft zijn partner veel genegenheid, iets wat Vissen nodig heeft. Stier zal de relatie snel officieel maken, dan hoeft een Vis dat niet te doen. Ze versterken elkaar dus goed in de relatie. Vissen zullen Stieren inspireren om te dromen en andersom helpen ze elkaar om nuchter te blijven.

Kreeft

Vissen zullen zich heel erg op hun gemak voelen bij een Kreeft. Ze zullen goed aanvoelen wat ze van elkaar nodig hebben. De sterrenbeelden Vissen en Kreeft zullen een diepe, emotionele en intieme relatie hebben. Vissen vinden het belangrijk dat ze zich veilig voelen bij hun partner. Een Kreeft zal dit gevoel geven! Ook zullen Vissen waarderen hoe loyaal, liefdevol en attent een Kreeft is.

Schorpioen

De sterrenbeelden Vissen en Schorpioen passen by far het beste bij elkaar. Ze zullen elkaar zien als zielsverwanten en één worden in hun relatie. Ze doen alles samen en willen dat ook doen.. geen van beiden zal zich dan ook verstikt voelen. Deze twee versterken elkaar en dat is wat je wil in een relatie. Een Schorpioen kan soms best wel bezitterig zijn maar ze zijn zo in harmonie dat een Schorpioen minder bezitterig wordt wanneer hij of zij merkt dat een Vis zich terugtrekt. Een Schorpioen zal zijn partner altijd waarderen en dit uiten.

Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten volgens de sterren