Demi Rutten
Demi Rutten Life 27 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Is je sterrenbeeld Vissen? Dan herken je deze 10 dingen gegarandeerd

Wij van Beautify houden van sterrenbeelden, horoscopen en alles astrologie. Eerder schreven we al over sterrenbeelden Waterman en Stier, en nu zijn we aangekomen in het seizoen van de Vissen. Tijd dus om onze Vis even in het zonnetje te zetten. Deze 10 dingen herken jij zeker als jouw sterrenbeeld Vissen is.

Je bent gevoelig Vis, en dat is positiever dan je soms denkt!

10x dit herken je als je sterrenbeeld Vissen is

Als een echte dromen glibbert het sterrenbeeld Vissen door zijn rijke fantasie. Deze fantasie komt jou vaak goed van pas, en jouw gevoeligheid en medeleven maakt je een favoriet voor veel mensen. Deze 10 dingen herken je zeker als je sterrenbeeld Vissen is.

1.Je bent super gevoelig

Mensen kijken niet meer gek op als jij met jouw sterrenbeeld in huilen uitbarst tijdens een film of huilt als iemand je een lief cadeau geeft. Vissen zijn gevoelig, en dat weet iedereen.

2. Je hebt veel geduld

Hier zullen veel mensen jaloers op zijn, want jij hebt als Vissen oneindig veel geduld

3. Je hebt een levendige fantasie

Jouw fantasie kent geen grenzen of hokjes. Maak hier gebruik van! Schrijf een boek, filmscript of doe er iets anders tofs mee.

4. Je staat voor andere klaar

Jij bent iedereens steun en toeverlaat, maar pas op dat je jezelf niet voorbij gaat. Cijfer jezelf niet weg om er voor andere te zijn.

5. Je hebt een goed inlevingsvermogen

Als er iemand is waarbij we goed ons verhaal kwijt kunnen, dan is het wel bij jou.

6. Je bent intuïtief en handelt daarnaar

Als jij een keuze moet maken, dan luister je naar je gevoel. Je bent een gevoelsmens en vaak klopt jouw gevoel ook.

7. Je bent loyaal

Er is geen loyalere vriend/vriendin dan jij, Vissen. Met jou sterrenbeeld ben jij trouw aan de mensen waar je van houdt en zal ze nooit laten stikken.

8. Je bent een dromer

Jij droomt graag weg, over de toekomst bijvoorbeeld, en met die rijke fantasie van jouw sterrenbeeld lukt dat ook zeker.

9. Je zegt niet graag nee

Jij vindt het lastig om nee te zeggen. Met jouw sterrenbeeld hou je er niet van om mensen teleur te stellen en zegt daarom al snel ja om iedereen tevreden te houden.

10. Je bent een beetje mysterieus

Jij geeft niet snel alles vrij over jezelf en daarom vinden mensen je soms mysterieus. Dit maakt je aantrekkelijk, maar sla er niet in door.

Wil je meer weten over je sterrenbeeld? Probeer dan het boek Leven Met De Sterren van Yasmin Boland. 

Lees ook: Wil je weten: alles over het sterrenbeeld Waterman