Demi Rutten
Demi Rutten Life 11 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Wil je weten: alles over het sterrenbeeld Waterman

Ben jij ergens tussen 21 januari en 19 februari geboren? Dan ben je dus een Waterman. Dit sterrenbeeld behoort tot de luchttekens en worden geleid door de planeet Uranus. Ben of ken je een Waterman? Dan herken je de volgende dingen zeker.

We vertellen je alles wat je moet weten over het sterrenbeeld Waterman.

De Waterman

Dit is wat je moet weten over de Waterman. Mensen met dit sterrenbeeld zijn eerlijk en direct. Ze zeggen waar het op staat en houden zich niet bezig met shady buisiness. Door hun directheid worden ze vaak gezien als kil of koud, maar dat hoeft niet zo te zijn. Ze zijn gewoon wat terughoudender als het gaat om gevoelens uiten.

Karaktertrekjes

Watermannen zijn assertief (lees: koppig) en houden zich vast aan hun eigen standpunt. Je brengt ze niet snel van een mening af en ze volgen heel erg hun eigen plan. Wil je ze toch van mening of standpunt laten veranderen? Kom dan met bewijs en feiten. Dit sterrenbeeld is heel erg onafhankelijk en leeft veel in zijn/haar eigen hoofd.

Creatief zijn Watermannen zeker. Ze denken out of the box en denken graag verder dan andere doen. Ook hebben ze vaak meer met dieren dan met mensen en houden ze van gerechtigheid. They don’t do bullshit.

Interesses

Zoals we al zeiden denkt de Waterman out of the box. Dit geldt ook voor hun interesses. Dit sterrenbeeld is geïnteresseerd in buiten wereldse zaken, en kijkt dus ook het liefst sci-fi series en documentaires. Ook zijn ze handig met technologie en worden blij van de nieuwste soort smartphone of houden zich bezig met gamen of computers. Omdat ze zo in hun eigen hoofd leven, is schrijven vaak een uitlaatklep voor de Waterman.

De beste match

De Waterman is de beste match met de andere luchttekens Tweeling of Weegschaal. Qua relaties maar ook in vriendschappen. Ze zitten op hetzelfde level qua interesses en intellectualiteit. Deze sterrenbeelden kunnen goed met elkaar praten, ondanks hun onafhankelijkheid.

Indruk maken op een Waterman? Bij hen gaat alles om de mentale connectie voordat ze een lichamelijke relatie met je aangaan. Leer de waterman kennen, en die aantrekkingskracht volgt vanzelf.

Wat maakt ze aantrekkelijk?

Watermannen houden van ruimte, maar als je ze eenmaal te pakken krijgt zijn ze vriendelijk, slim en direct. Ze helpen mensen graag en steunen je waarin je dat nodig hebt. Geef het wel zelf aan bij ze, want ze zijn niet goed in het lezen van hints. Je hoeft je bij een Waterman nooit af te vragen waar je staat, want daar zijn ze heel duidelijk in. Als hij/zij zegt dat ze voor je gaan, dan doen ze dat ook. Vertrouw daar dus op.

Nu weet je alles over de excentrieke, directe Waterman. Wie weet helpt deze kennis je wel bij het veroveren van je Waterman-date, het verdiepen van je connectie met je Waterman-lover of een sterkere band te krijgen met je Waterman-best friend. Enne, zij hoeven natuurlijk niet te weten dat je hebt valsgespeeld. 😉

Meer weten over de sterrenbeelden? Lees dan eens het boek Leven met de Sterren van Yasmin Boland.

Meer over sterrenbeelden