Redactie
Redactie Life 2 jan 2021
Leestijd: 4 minuten

Volgens je sterrenbeeld moet dít jouw nieuwe hobby worden in 2021

Als we vooruitkijken naar de toekomst is het misschien niet handig om plannen op long term te maken. Gelukkig zijn er een aantal dingen waar we wel controle op hebben, zoals het uitkiezen van onze nieuwe hobby’s. En natuurlijk vragen we maar wat graag aan de sterren welke hobby goed bij ons past.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Op basis van je sterrenbeeld moet dit jouw hobby worden in 2021. Wees geïnspireerd.

Jouw nieuwe hobby worden in 2021 volgens je sterrenbeeld

Ga jij in 2021 leren gitaar spelen, meer lezen of je eigen kaarsen in elkaar flansen? Je persoonlijkheidskenmerken kunnen wonderen doen bij het voorspellen van de hobby’s die je het leukst zal vinden. Check snel welke nieuwe hobby bij je past. Je kunt het maar weten hè.

1. Ram: fietsen

Jij houdt van avontuur en binnen blijven is moeilijk voor jou, Ram. Gelukkig is fietsen een activiteit die in 2021 waarschijnlijk geen regels zal overtreden, en het is een van de hobby’s die dit jaar steeds populairder is geworden.

Dus als je weet dat je van avontuur houdt, waarom zou je dit jaar dan niet naar een versnelling hoger schakelen tijdens het fietsen?

2. Stier: wandelen

Als een echte Stier vind jij niets fijner dan dicht bij de natuur te zijn, dus of je nu in de tuin bent of verder weg gaat, buitenshuis zijn is waarschijnlijk je gelukkige plek. Voor jou zal 2021 het jaar van de wandeling kunnen zijn. Daag jezelf uit om langere afstanden te maken, natuurlijk in de natuur.

3. Tweelingen: Zumba

Jij bent een sociale vlinder Tweelingen, daarom is het niet gek dat je bent dol op activiteiten waarbij andere mensen betrokken zijn. Wanneer fitnesslessen een comeback maken, is Zumba iets voor jou omdat het de geest en het lichaam stimuleert. Tot die tijd dans en zing je graag mee via Zoom.

4. Kreeft: tuinieren

Dankzij de lockdown zijn we allemaal een beetje groen werden, maar vooral jouw liefde groeide voor tuinieren, Kreeft. Tuinieren is een perfecte hobby voor je, omdat je een échte huismus bent. En wat is nou fijner dan op je eigen plek de lente- en zomermaanden door te brengen? Exactly.

5. Leeuw: zingen

Jij vindt het moeilijk om slechts één hobby te kiezen, Leeuw. Dat komt door je kritische smaak. Of je er nu goed in bent of niet, zingen is slechts een van die hobby’s die past bij jouw zelfverzekerde en extraverte persoonlijkheid.  Leeuwen zijn nou eenmaal geboren showstelers en staan graag in het middelpunt.

6. Maagd: kaarsen maken

Dankzij je hardwerkende en creatieve karakter, komt knutselen van nature bij jou. Volgens je horoscoop voor 2021 staat wellness volgend jaar bovenaan je prioriteiten, dus denk aan het maken van kaarsen en zelfgemaakte gezichtsmaskers voor een spa-ervaring die je thuis helemaal zelf kunt creëren.

7. Weegschaal: interieur decoratie

Als een échte Weegschaal ben jij van nature creatief en ben je dol op dingen die aesthetically pleasing zijn. In 2020 genoot je van lekker uit eten gaan, reizen en leuke dingen bezoeken, maar nu we allemaal binnenzitten wil je graag die visuele aantrekkingskracht naar je eigen huis brengen.

Of je nu inspiratie haalt uit je reizen of culturele ervaringen, interieur decoratie zal jouw nieuwe hobby worden om je aesthetically pleasing hartje te begeren.

8. Schorpioen: yoga

Veel Schorpioenen zijn introvert en geven daarom de voorkeur aan geïsoleerde hobby’s boven groepsactiviteiten. Maar je vindt het ook belangrijk om een hobby te hebben waarmee je jouw eigen kracht ontdekt. Daarom is yoga perfect voor jou, of het nu op Zoom is of achterin een groepsles.

9. Boogschutter: kamperen

Laat het jaar van kamperen maar komen, toch Boogschutter? Jij bent hartstikke avontuurlijk en kamperen zou wel jouw hobby kunnen worden volgend jaar. Met de hoop om meer buiten gaan in 2021, is kamperen perfect voor social distancing en kan het zelfs in een gewone hobby veranderen. Het rustgevende van de natuur is een ideale combinatie met jouw avontuurlijke karakter.

10. Steenbok: golf

Jij weet als geen ander hoe het is om ambitieus te zijn Steenbok, want je doet niets anders dan keihard werken. Daarom is het belangrijk dat jouw hobby je meer rust brengt in 2021. Uit onderzoek blijkt dat 98% van de mensen die golf proberen, het spel zowel hun mentale gezondheid als hun stressniveau verbetert. Ideaal voor jou.

11. Waterman: coderen

Jij voelt je helemaal thuis in de wereld van technologie Waterman. Om je kennis uit te breiden kan leren coderen de hobby zijn die alles voor je verandert in 2021. Of het je nu helpt om een carrièreswitch te maken of om je aanwezigheid op het web toe te voegen, coderen kan je helpen vooruit te komen.

12. Vissen: gitaar spelen

Jij houdt als geen ander van muziek, Vissen. Daarom is dit voor jou de ideale tijd om de gitaar te leren spelen. Probeer de basisakkoorden en -technieken te leren waarmee je je favoriete liedjes kunt spelen. Neem een online cursus en laat je talenten horen aan je vrienden via Zoom.

Meer over sterrenbeelden?