Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden worden het meest beïnvloed door de nieuwe maan in februari

Op 1 februari zal de nieuwe maan overgaan in het sterrenbeeld Waterman. Dit kan een tijd zijn om jezelf opnieuw uit te vinden of deze veranderingen kunnen juist ongemakkelijk voelen voor de sterrenbeelden die het meest beïnvloed worden.

Nieuwe maan

Een nieuwe maan markeert het begin van de maancyclus en dit betekent dat het tijd is voor een ‘een nieuwe start’. Tijd om te resetten, nieuwe doelen te bepalen en intenties vast te stellen. De nieuwe maan vindt plaats op 31 januari. Hierdoor noemen ze deze nieuwe maan ook wel de “zwarte” maan. Deze nieuwe maan van Waterman draait om het onderhouden van bizarre ideeën en veranderingen toepassen in tradities en routines.

Lees snel verder om erachter te komen of jij een van de sterrenbeelden bent die wordt beïnvloed door de nieuwe maan.

Stier

Voor de Stier kan een verandering in persoonlijke overtuigingen ongemakkelijk aanvoelen. Voor wie niet?! De energie van de Waterman gaat om zowel actief deel uitmaken van de gemeenschap als drang naar verandering en innovatie. Voor de Stier kan dit voelen als een verstoring van rust en stilte. Je kan het gevoel hebben dat je ver buiten je comfortzone wordt geduwd. Blijf kalm en stel je open voor kleine veranderingen.

Leeuw

De Leeuw moet zijn liefde voor de schijnwerpers loslaten zodat anderen ook eens in het middelpunt kunnen staan. De Leeuw en Waterman zijn twee tegenovergestelde sterrenbeelden. Leeuw wil centraal staan en je kan ze kwetsen als ze niet genoeg aandacht krijgen. Vind een manier om persoonlijke originaliteit en creativiteit te delen met een groep, maar laat anderen hetzelfde doen. De Leeuw moet zich tijdens de nieuwe maan focussen op deze les: omarm dat alle mensen gelijk zijn en gelijk behandeld moeten worden.

Schorpioen

Worstel je met intimiteit? Dat kan komen door de nieuwe maan. Doe vooral rustig aan! Oh, en actief deelnemen aan sociale evenementen kan ongemakkelijk aanvoelen. Je hoeft zeker geen kluizenaar te worden, maar bedenk goed of deze sociale activiteiten écht nodig zijn om bij te wonen. En voel je er niet slecht over als je een keertje overslaat.

7 tekenen dat je relatie waarschijnlijk niet lang meer zal duren