Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Is Georgia uit ‘Too Hot To Handle’ familie van deze bekende actrice? Fans denken van wel!

Heb jij het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle al helemaal gekeken? We hebben er lang op moeten wachten, maar het was het waard. We hebben gelachen, gehuild en ongemakkelijke momenten gezien. Fans denken dat een van de deelnemers zelfs familie is van een wel héle bekende celebrity.

Wij zien het eigenlijk ook wel…

Too Hot To Handle

Een nieuwe groep singles gingen een paar weken doorbrengen in een exotische villa leven en mogen tijdens hun verblijf geen seks hebben of met elkaar zoenen. Vandaar de naam van de serie. Anders worden ze gestraft door robot Lana.

Dit jaar was Georgia een van de favoriete deelnemers bij de single mannen, maar ook bij de fans van de serie. Single man Patrick probeerde haar zelfs te veroveren door een serenade te geven met een zelfgeschreven nummer. Maar dit hielp niet, ze besloot uiteindelijk alleen naar de finale te gaan. Fans kunnen nog steeds niet stoppen met praten over haar, want ze doet hen denken aan een bekende actrice.. kan jij het raden?

Fans vinden Georgia lijken op niemand minder dan Margot Robbie!

Zijn Georgia en Margot Robbie familie?

Naast al het drama van dit seizoen kunnen fans niet stoppen met praten hoeveel Georgia op super ster Margot Robbie. Nadat het derde seizoen op Netflix belandde werd de zesentwintigjarige Australische Georgia een echte favoriet. Al snel viel ook hen op hoe Georgia en Margot Robbie (ook uit Australië!) op elkaar lijken.

Naast het knappe uiterlijk, lijken ze ook dezelfde maniertjes te hebben. Zouden ze familie zijn? Zussen? Achternichtjes?

Helaas is er geen bewijs dat de twee daadwerkelijk familie van elkaar zijn maar het zou ons niks verbazen.

Netflix komt met twee nieuwe seizoenen Too Hot To Handle