Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 21 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Too Hot To Handle-fans raken niet uitgepraat over dit ongemakkelijke moment tussen Patrick en Georgia

Het derde seizoen van Too Hot To Handle is eindelijk te zien op Netflix. Fans raken maar niet uitgepraat over één bepaald ongemakkelijk moment in het nieuwe seizoen. Namelijk het moment dat Patrick een serenade bracht aan Georgia.

Awkward..

Too Hot To Handle seizoen 3

Sinds 19 januari is het derde seizoen van Too Hot To Handle te zien op Netflix. We zagen hoe tien deelnemers de villa binnentraden om mee te doen aan Parties In Paradise. Maar in plaats van Parties In Paradise doen ze eigenlijk mee aan Too Hot To Handle.

In de serie gaat een groep singles voor een paar weken in een exotische villa leven. Maar de singles mogen geen seks met elkaar hebben en ook niet met elkaar zoenen. Doen ze dit wel? Dan worden ze gestraft door een kegelvormige robot genaamd Lana. De straf houdt in dat er geld uit de prijzenpot gehaald wordt.

Serenade

In de eerste aflevering wordt al snel duidelijk dat Harry, Stevan en Patrick allemaal geïnteresseerd zijn in de zesentwintigjarige verloskundige uit Brisbane, Australië: Georgia. Patrick, een negentwintig jarig model, probeerde haar te veroveren door een serenade te geven met zijn gitaar en een zelfgeschreven lied. Hij zong: “Toen ik je gezicht zag, wist ik dat het een grote race was om je te kussen. Je maakt me gek omdat ik wou dat jij degene was die ik naast me sliep. En ik zal je goed behandelen, elke nacht en masseer je voeten.

“Je ziet er ook zo prachtig uit in die jurk, probeer je mijn ballen blauw te maken? Je moet ermee ophouden, kom op meid. En daar ben je, je ziet er zo mooi uit zoals je altijd doet. Dus ik wou dat ik had, je knuffelt me… En ik hou van je.”

Veel kijkers vonden de situatie erg ongemakkelijk. Een iemand schreef: “Alsjeblieft Patrick en Georgia op THTH is het grappigste als een man zo voor me zong, ik zou onderdompelen, ik weet dat ze het meteen snapte.” Maar andere kijkers zijn juist erg ondersteunend. Hoe schattig is het ook om een serenade te krijgen?!

Georgia reageerde bij Cosmopolitan UK op de serenade en vertelde: “Dat was het beste moment van mijn leven! Dat is het beste moment van het hele seizoen voor mij. Hij is de beste persoon op aarde. Hij is zo uniek. Het is een serieus moment voor hem en ik deed heel erg mijn best om serieus te zijn, maar het ‘ball’s blue’-gedeelte, ik had zoiets van… ik kan het niet! Ik kan niet serieus zijn.”

Komt er een vierde seizoen?

En nu dat het derde seizoen op Netflix staat, willen we natuurlijk weten hoelang we op het vierde seizoen moeten wachten. Netflix heeft helaas nog niet bevestigd dat er een nieuw seizoen komt. En nu dat er al drie seizoenen zijn, weten deelnemers dan niet gelijk dat ze mee doen aan Too Hot To Handle?

De afgelopen twee seizoen hebben ze het proberen te verbergen door een nep-tv-show te bedenken. Waarschijnlijk gaan ze dit ook voor een vierde seizoen doen. En als er een vierde seizoen komt, is de kans groot dat we dit nog voor het einde van dit jaar krijgen. Fingers crossed!

Heb je altijd al in de ‘Too Hot To Handle’ villa willen verblijven? Dat kan nu!