Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

André Hazes is vandaag jarig en (ex?) Monique deelt emotioneel bericht op Instagram

André Hazes mag vandaag zijn 28 kaarsjes uitblazen. Er is ontzettend veel gebeurd in Hazes-land het afgelopen jaar. De break-up met Sarah van Soelen, een nieuwe relatie met Anne Rose en hij is naar verluid nu weer single. Of weer terug bij Monique? Niemand weet het. Hij schijnt momenteel in Amerika te zitten maar niemand weet precies waar hij uithangt. Wel wil zijn (ex?!) Monique hem feliciteren met deze bijzondere dag.

André Hazes jarig

Monique vergelijkt het leven van André met een treinreis. “Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf. Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten.”

Ze gaat verder: “Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt.
Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy Birthday 🔗”

Ouch: André Hazes had achter Moniques rug om contact met zijn moeder Rachel

André en Anne Rose

Afgelopen december ontstonden er geruchten over een eventuele nieuwe vlam van André Hazes. Het zou gaan om brunette Anne Rose Zonneveld en al snel werd dit gerucht bevestigd door weekblad Story. Er werden plannen gemaakt om samen te gaan wonen maar het is nog maar de vraag of dit doorgaat. Er gaan namelijk geruchten dat het alweer uit is tussen de twee…

Zien: Sarah van Soelen over spreekt zicht uit over relatie met André