Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Veelbelovend: dit zijn de eerste beelden van de La Casa de Papel remake

We zijn nog steeds aan het bijkomen van het laatste seizoen van La Casa de Papel, maar we kunnen binnenkort een remake verwachten van de populaire Spaanse serie. En nee, dan hebben we het niet over de spin-off over het personage Berlin. Er wordt namelijk een Zuid-Koreaanse remake gemaakt.

De eerste beelden zien er veelbelovend uit!

La casa de papel spin-off

La Casa de Papel is een van de populairste series op Netflix en het is een serie die je duizend keer opnieuw kan kijken, je ziet waarschijnlijk toch steeds nieuwe details voorbijkomen. Het blijft goed en gaat niet vervelen. Het is dan ook zeker niet gek dat er meerdere spin-offs bedacht worden. Eerder werd al bekend dat er een spin-off over Berlin wordt gemaakt, genaamd Berlin: A New Series. Deze spin-off volgt het verhaal van het ingewikkelde personage Berlin. Pedro Alonso, de acteur die Berlin speelt, keert terug voor zijn rol. Maar we moeten hier nog even op wachten, want de serie verschijnt pas ergens in 2023.

Er komt nu ook een Zuid-Koreaanse remake van de populaire serie. Netflix heeft de titel al bekendgemaakt en deelt daarnaast ook de eerste beelden. De spin-off heet: Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Bekijk hieronder de eerste beelden van de remake.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

Net zoals in de originele Spaanse versie van La Casa de Papel gaat een groep ‘bandieten’ een overval proberen te plegen inclusief een slimme leider. En de remake kan natuurlijk niet zonder een groep detectives en agenten die er alles aan zullen doen om dat te voorkomen. Er zullen veel nieuwe gezichten te zien zijn, maar misschien ken je een acteur al. Acteur Park Hae-soo, bekend als speler 218 uit Squid Game, speelt de rol van Berlin!

Wij kunnen niet wachten op deze nieuwe remake van de populaire serie en gaan zeker kijken.

Speciale Videoland-editie Expeditie Robinson ook te zien op tv in plaats van The Voice