Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Love & Seks 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze 6 tips maak jij het voorspel nog veel spannender

Voorspel wordt vaak echt gezien als het voorafje aan het hoofdgerecht. En dat is zonde, want als je het goed uitvoert is het soms nog wel leuker dan de seks zelf! Je kunt het voorspel zo lang laten duren als jij wilt. Ben jij zelf niet heel erg creatief maar wil je deze daad toch naar een hoger level tillen? Wij helpen je en zetten 6 creatieve ‘handelingen’ voor je op een rijtje.

Leuk voor in ‘t weekend?

1. Kijk elkaar goed aan terwijl jullie je uitkleden

Bij seks gaan we vaak op de automatische piloot en vergeten we elk moment in ons op te nemen. Dit gebeurt zeker als je al langer samen bent. We kleden ons dan zo snel mogelijk uit om snel te beginnen en wees eerlijk.. in alle opwinding wil je ook niets liever. Kijk elkaar eens diep in de ogen aan terwijl je je kleren uittrekt. Raak elkaar ook niet aan en zorg ervoor dat het alleen gaat om ‘kijken’. Je wordt gegarandeerd opgewonden bij de gedachte aan elkaars lichaam.

2. Talk dirty

Weer zo’n don’t touch-handeling die goed werkt: vertel aan elkaar wat jullie met elkaar willen doen. Maak het extra sexy door niet te wachten tot dat je in de in de slaapkamer bent. Dit betekent praten over alle vieze, sexy, gekke dingen die je met elkaar wilt doen terwijl je op de bank zit. Vind je dit ongemakkelijk? Hou het dan simpel.

3. Zet een lekker muziekje op

Music is key! Het maakt niet uit wat voor soort muziek jou opwindt! Of het nou gaat om R&B, countrymuziek, langzamere liedjes of misschien hou je wel showdeuntjes… Zet die volumeknop omhoog en gebruik de muziek om het ritme van jouw sexy bewegingen te bepalen.

4. Gebruik ijs tijdens voorspel

Ijs is een soort seksspeeltje dat wordt onderschat. Het is geheel gratis en heeft voordelen voor beiden partners. Door gebruik te maken van temperatuurverschillen kan er een unieke sensatie ontstaan. Je kan ijs in je voorspel gebruiken door het in je mond te stoppen tijdens zoenen, in je mond tijdens orale seks te hebben of wrijf het over over het lichaam van je partner.

5. Maak een bucketlist

Het klinkt misschien niet heel erg sexy, maar met je partner praten over alle dingen die je nog een keer zou willen doen in de slaapkamer kan je echt wel als voorspel beschouwen. Praat over standjes, seksspeeltjes, misschien wel trio’s en schrijf dit op. Wedden dat jullie dit willen uitproberen?

6. Ga samen douchen of in bad

We weten niet wat het is met een douche of bad.. maar het zijn toch wel sexy plekken. Spring gerust de douche in als je partner aan het douchen is of ga samen in bad. Seks hoeft niet per se het einddoel te zijn van jullie waterpret

3 belangrijke redenen waarom voorspel nooit in de slaapkamer zou moeten beginnen