Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Zien: Sarah van Soelen over spreekt zicht uit over relatie met André

Het blijft toch interessant, die verhouding tussen André Hazes en Sarah van Soelen. De twee blijven vaag over hun relatiestatus en dat roept veel vragen op. Roddelaccount @reality.fbi heeft de afgelopen week contact gehad met Sarah en daar is nieuwe en interessante informatie uit voort gekomen.

De André en Sarah-show gaat gewoon door.

Lachen om Monique

Het account Reality FBI deelt screenshots van een gesprek met Sarah. Op de eerste foto is te zien hoe Sarah een foto deelt van Monique, waar ze gaan eigen zeggen ‘stuk om gaat’. Het gaat om een foto van Monique in jumpsuit met panterprint, iets wat Sarah een paar weken ook gedragen blijkt te hebben.

Ook zegt Sarah: ‘Nouuuuu hahahahaa ik doe haar niet na hoor 😂😂😂’ ze is bijna 20 jaar ouder’. Na de reacties op Monique haar foto vraagt de man achter het roddelaccount: ‘Denk je dat er een kans is dat André terug bij mevrouw M komt?’. Sarah reageert met: ‘Hahahah neeeejoh’.

Ook laat Sarah blijken dat ze niet wil dat de screenshots gedeeld worden omdat het dan lijkt alsof ze ergens op reageert.

sarah van soelen reality fbi
Bron: reality.fbi
sarah van soelen reality fbi
Bron: reality.fbi
sarah van soelen reality fbi
Bron: reality.fbi

‘Pauze’

Het account probeert ook te vragen naar haar relatiestatus met André. Mensen zijn toch benieuwd en doordat ze allebei niks willen zeggen blijft het een interessant topic. Na een beetje doorvragen vertelt Sarah eindelijk iets meer: ‘Niks is uit, maar er is indd een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig’.

sarah van soelen reality fbi
Bron: reality.fbi

Wel zijn er stukken tekst zwart gemaakt, dus wat er precies gezegd is weten we niet. Volgens Sarah zijn de twee dus niet écht uit elkaar?!

Wat?! Deze Hofman-broer heeft gedate met Sarah van Soelen

Geheimhoudingscontract

Volgens een ander roddelkanaal @juicechannel hebben zowel Monique als Sarah een geheimhoudingscontract moeten tekenen van moeder Rachel, waarin staat dat ze niks slechts over de relatie of André zelf mogen zeggen. Het account van @juicechannel is offline gehaald nadat ze een foto van een mishandelde bn’er hadden geplaatst.. maar wij hebben nog wel een screenshot van het bericht:

juicechannel
Bron: @juicechannel

Wordt vervolgd!

Is de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen nu officieel over?