Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 25 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Vier nieuwe mannen maken een entree in het nieuwe seizoen van Prince Charming

Het nieuwe seizoen van Prince Charming is van start gegaan met een dubbele aflevering. Hierin zien we Chris die de mannen ontmoet en zien we ook een mooi huwelijksaanzoek van Ferdi aan Marvin. Een prettig begin van een nieuw seizoen, lijkt ons zo. Maar na de eerste stropdassenceremonie maken vier nieuwe mannen een entree. Hoe gaat dit aflopen?

Wie deze mannen zijn? We stellen ze aan je voor.

4 nieuwe deelnemers voor Prince Charming

Bobby, Lars, Michael Paul en Roy gaan het spannende avontuur aan het zien een leven met Chris wel zitten. We vertellen je iets meer over deze kandidaten:

Bobby

Bobby is een 38 en een echte vrije vogel. Hij woont in Barcelona en hij gaat door het vuur voor vrienden. Ook weet hij wat hij wil én houdt hij van zijn paarden. Hij vindt het belangrijk om altijd voor een betere versie van zichzelf te gaan. Emotionele en fysieke gezondheid zijn erg belangrijk voor hem. Hij werkt als zanger, presentator en coach. Zijn ideale partner open voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

Prince Charming
Jasper Suyk / RTL

Lars

Lars is een 27 jaar oud en komt uit Amsterdam. Hij werkt als researcher bij een onderzoeksbureau en is daarnaast ook een spinning instructeur. Hij is een rots voor de mensen om hem heen en hij vindt het leuk als mensen dingen doen waar ze blij van worden. Hoewel hij op zichzelf gesteld is na zeven jaar wonen en werken in het buitenland, is hij klaar voor een serieuze relatie. Hij zoekt een partner die goed voor zichzelf zorgt en niet bang is om hem af en toe een beetje af te remmen.

Jasper Suyk / RTL

Michael Paul

Michael Paul is 29 jaar oud en storemanager van een kledingwinkel uit Amsterdam. Hij een echte doorzetter die zich niet uit het veld laat slaan. Hij is een lachebekje die voor iedereen klaar staat, maar ook de confrontatie niet uit de weg gaat als dat nodig is. In zijn vrije tijd is hij vaak in het zwembad te vinden en houdt hij regelmatig wijnproeverijen met vrienden. In een partner zijn arrogantie en betweterigheid afknappers voor Michael.

Jasper Suyk / RTL

Roy

Roy is 27 jaar en komt uit Almere. Hij is werkt als een supply chain specialist. Roy is echt een sociaal dier: hij heeft een brede sociale kring door heel Nederland. Hij leert graag nieuwe mensen kennen en helpt anderen waar nodig. Één van zijn hobby’s is zijn planten verzorgen en Roy is ook een echte zonneaanbidder. Hij vindt het erg aantrekkelijk als een man gepassioneerd is over iets en zoekt een avontuurlijk, ondernemend type.

Jasper Suyk / RTL

We zijn benieuwd naar het nieuwe Prince Charming seizoen en gaan zeker kijken!

Deze 12 mannen gaan proberen het hart van ‘Prince Charming’ Chris te veroveren