Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Het werd hem te heet onder de voeten: Jeroen Rietbergen gezien op Schiphol

De controversiële aflevering van YouTube-programma BOOS over de schandalen rondom The Voice, gepresenteerd en gemaakt door Tim Hofman en team staat eindelijk online. De aflevering is binnen 24 uur meer dan 7 miljoen keer bekeken en we hebben (waarschijnlijk) allemaal gezien hoe de slachtoffers van Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B hun verhaal deden. Ali B zit momenteel in Dubai en ook Jeroen vlucht uit Nederland.

Hij is gezien op Schiphol.

Jeroen Rietbergen vlucht

De verhalen en beschuldigingen rondom The Voice Of Holland zijn nog geen week oud en toch is er in de afgelopen 7 dagen meer gebeurd dan in de afgelopen maanden. Een aantal (oud)-medewerkers van The Voice worden beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. We hebben het dan voornamelijk over bandleider Jeroen Rietbergen, ex-coach Marco Borsato en coach Ali B. Ook werd er een regisseur genoemd maar die blijft tot nu toe naamloos. Ali zit momenteel met zijn gezin in Dubai en laat weten zich niet te herkennen in alle beschuldigingen.

Een Nederlander spotte hem gisteravond laat op straat, ijsberend mét zijn telefoon in zijn handen. Het viel de man op dat Ali onrustig heen en weer aan het lopen was en het kan niet anders dat hij ook bezig was met de BOOS-aflevering van gisteren. @juicechannel__ deelt deze beelden:

ALi b
@juicechannel__

Snel wegwezen

Ook Jeroen denkt beter af te zijn in het buitenland. Hij werd vandaag gezien op Schiphol. Volgens @lifeofyvonne staat hij op het punt om naar Atlanta te vliegen. Een ander kanaal denkt te weten dat de eindbestemming Nashville is en er @fawrynotsawry spreekt over Zuid-Afrika. Jeroen had zich goed vermomd maar hij moest tijdens controle zijn vermomming uittrekken.

jeroen
@lifeofyvonne
jeroen
@fawrynotsawry

Afkicken

Volgens Yvonne Coldeweijer gaat Jeroen naar een kliniek in Tennessee, Amerika. Hij zou daar gaan afkicken (wij gokken seksverslaving). Maar dat is nog niet bekend.

jeroen
@lifeofyvonne

Dé aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice staat online en dit is wat er gezegd wordt