Emma Toussain
Emma Toussain Life 28 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Yes! Apple komt met 37 nieuwe emoji’s voor op je iPhone

Wij houden van emoji’s en kunnen dan ook niet wachten op de jaarlijkse updates. Gelukkig is het bijna zover, want Apple heeft een testversie van iOS 15.4 uitgebracht. De nieuwe update brengt ook 37 nieuwe emoji’s met zich mee! Waaronder smeltend gezicht, twee handen die een hartje vormen en een zwangere man.

Emoji’s op iPhone

De website Emojipedia heeft de emoji’s uitgelicht. Er komen zeven nieuwe gezichtjes bij en ook worden er een aantal medische plaatjes toegevoegd.

emoji's iphone
Emojipedia

Couple goals: Apple komt met koppelemoji’s in verschillende huidskleuren

Er komen ook nieuwe handsymbolen, waaronder een handje dat vooruit wijst, een hand die uitreikt en een handje dat het symbool voor geld uitbeeldt. Daarnaast zijn er 25 nieuwe huidskleuren toegevoegd aan de emoji voor handenschudden.

Ook Apple gaat met de tijd mee en er komen ook emoji’s voor verschillende genders! Zo wordt een genderneutrale emoji van een persoon met een kroon toegevoegd en kan je ook kiezen voor een zwangere man.

FaceID met mondkapje op

Naast nieuwe emoji’s worden er ook andere updates verwacht. Zo is het in de toekomst bijvoorbeeld mogelijk om je telefoon te ontgrendelen mét mondkapje op.

Wanneer iOS 15.4 uit de testfase gaat en beschikbaar is voor alle iPhone-bezitters, is nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot de nieuwe emoji’s beschikbaar worden.

Zie hier: de nieuwe emoji’s die in de herfst gaan komen!