Redactie
Redactie Life 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze 3 sterrenbeelden zijn niet vies van wat geroddel

Roddelen gebeurt overal. Op school, op je werk, in de sportschool, overal. En tuurlijk doe je er soms net zo goed aan mee, maar er bestaan vrouwen die next level zijn. Om erachter te komen wie niet vies is van wat geroddel, kijken we naar de sterren.

Déze 3 sterrenbeelden zijn net wandelende roddelbladen.

Roddelen over anderen

Oké, eerlijk toegegeven: we hebben allemaal wel eens iets de wereld ingeslingerd over een ander. Het gebeurt net zo goed over jou. Toch kan het ook heel fijn zijn om niet te veel met mensen op te trekken die dit de hele tijd door doen. Déze 3 sterrenbeelden zijn niet vies van roddelen:

1. Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Twee belangrijke kenmerken van een Schorpioen is dat ze een tikkeltje (understatement) jaloers en wrokkig kunnen zijn. Het perfecte ingrediënt om te roddelen. En ze komen er ook mee weg, thanks to hun charismatische, warme uitstraling. Daar komt bij dat de Schorpioen subtiel is.

Roddels zitten verkapt in subtiele opmerkingen die in eerste instantie niet eens gemeen overkomen. Pas als je er over na gaat denken, realiseer je je dat het helemaal niet leuk was. Raad eens? De Schorpioen weet precies waar ze mee bezig is en zal proberen te zorgen dat iedereen er hetzelfde over denkt.

De 5 manieren waarop een Schorpioen het beste in haar vriendinnen naar boven haalt

2. Ram (21 maart t/m 19 april)

Rammen zijn opvliegend en bovenal enorme flapuiten. Ze vinden het lastig om zich te verplaatsen in de ander en hierdoor roddelen ze nogal gauw. Eigenlijk is het nooit gemeen bedoeld. Sterker nog, ze zijn zich er niet helemaal van bewust wat dit met een ander kan doen.

Dit opvliegende en impulsieve karakter zorgt er ook regelmatig voor dat ze zomaar wat roepen terwijl ze eigenlijk niet weten wat er nou precies is gebeurd. Wél hebben vrouwen met het sterrenbeeld Ram de neiging wraak te nemen wanneer hun gevoelens worden gekrenkt. Good to know.

Stier, Ram of Tweelingen? Volgens je sterrenbeeld kun je jouw me time het best zó besteden

3. Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Leeuwtjes kunnen er ook iets van als het gaat om roddelen. Dat heeft alles te maken met hun bazige reactie. Het is iemand die zich graag overal mee bemoeit en zich als leider opstelt. Soms handig, maar ook vaak vervelend. Ze zijn autoritair en denken veel vrienden te maken door het hardste te gaan schreeuwen, maar dat werkt niet altijd even goed.

Wil jij een sterrenbeeldtattoo? Dit zijn de mooiste ‘plakplaatjes’ per sterrenbeeld