Redactie
Redactie Sterrenbeelden 25 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden spreken vloeiend sarcasme

Sarcastisch is tegenwoordig bijna een tweede taal, want wie is het nu niet? De één spreekt het vloeiend en de ander snapt het nog niet helemaal. Maar toch zijn er vier sterrenbeelden die het meest sarcastisch zijn. Benieuwd of jij daarbij hoort? Lees dan snel verder.

Iemand stelt je een onzinnige vraag en het enige wat jij kan antwoorden is met een flinke dosis sarcasme. Soms is er gewoon niets anders mogelijk en het voelt vaak nog fijn ook. Al benieuwd welke sterrenbeelden het meest sarcastisch zijn?

Deze sterrenbeelden zijn het meest sarcastisch

Sarcasme kan twee kanten op gaan: je krijgt ze aan het lachen of mensen raken geïrriteerd. Ben jij een Stier, Tweeling, Schorpioen of een Waterman? Dan ben jij het meest sarcastisch van ons allemaal.

Stier: 20 april – 20 mei

Als Stier ben je betrouwbaar en doelgericht. Dit zorgt ervoor dat jij niet bang bent om te zeggen wat je denkt. Stelt iemand een niet zo snuggere vraag? Dan heb jij jouw sarcastische antwoord al klaar zonder dat anderen echt door hebben dat je sarcastisch bent.

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan herken je deze 5 eigenschappen

Tweelingen: 21 mei – 20 juni

Het sterrenbeeld Tweelingen zijn fijne mensen om mee te praten. Niet alleen omdat je snel weten wat jullie willen zeggen, maar ook omdat je niet bang bent om te vertellen zoals het is. Dankzij de speelsheid van je karakter trap jij anderen niet zo gemakkelijk op hun teentjes en blijft het altijd gezellig.

Schorpioen: 23 oktober – 21 november

Ben je een Schorpioen? Dan ben je ook vaak erg grappig, maar wel met een donkere humor. Doordat je graag altijd de waarheid spreekt, ben je niet bang om te zeggen wat je denkt. Soms komt het wat grof over, maar je bedoelt het altijd goed en dankzij jouw sarcasme maak je van elke onprettige situatie iets prettigs.

Waterman: 20 januari – 18 februari

Bij jou als Waterman is sarcasme echt een tweede taal. Wanneer jij aan iets denkt kun je het namelijk gemakkelijk verwoorden met humor en dan vooral met sarcasme. Jij voelt je pas goed als anderen zich ook goed voelen en daarom laat je graag iedereen lachen.