Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Karen uit De Bachelor zoende met een ‘Roddelpraat’-presentator en het staat op video

‘What happens on the internet.. stays on the internet.’ Of zoiets. De 22-jarige Karen doet mee aan het nieuwe seizoen van De Bachelor en haar blonde krullen vielen meteen op bij Thomas van der Vlugt. Ook ‘Roddelpraat’-presentator Dennis Schouten zag haar tijdens een werktripje wel zitten. Op TikTok wordt een oude video, waarin de twee zoenen, massaal gedeeld.

Een kus voor Dennis Schouten

Roddelpraat-presentatoren Jan Roos en Dennis schouten waren afgelopen zomer op Mallorca. Tijdens een avond uit wordt de blonde Karen uitgedaagd om met Dennis te zoenen. Op de video is te horen dat hij de deelneemster uit de Bachelor een pet belooft in ruil voor een zoen. “Is een kusje voldoende?” vraagt ze nog. En huppakee, daar gaan ze. Dennis vond het wel wat, die geeft het een “een 10 uit 10”.

@roddelpraattiktokk

#malorca #vakantie #fy #foryou #page #viral #viralvideo #fyp #fypシ #funny

♬ origineel geluid – Roddelpraat

@roddelpraattiktokk

Antwoorden aan @lizastraetemans #malorca #vakantie #fy #foryou #page #viral #viralvideo #fypシ #fyp

♬ origineel geluid – Roddelpraat

Op zoek naar de liefde

Toch was Karen wat minder onder de indruk van de zoen-skills van de ‘Roddelpraat’-presentator en is ze dus nu nog steeds op zoek naar de liefde. Thomas is echt haar type en ze hoopt dat ook dat ze tijdens het programma veel tijd met hem mag doorbrengen. Van een kus met de Bachelor is nog geen sprake geweest en ze is ook (nog) niet op date geweest. Toch is ze al twee rozenceremonies verder dus we zijn benieuwd of Thomas nog gaat vallen voor de charmes van deze blondine.

De verschillende soorten kusjes die jij geeft aan je lover