Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van De Bachelor zeggen op Twitter allemaal hetzelfde

Gisteren kwam De Bachelor met een verrassende boodschap: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat al op Videoland! Een klein maar héél erg welkom Valentijnscadeautje. Veel Videoland-abonnees hebben dan ook al kunnen genieten van de eerste avonturen in Mexico en de reacties zeggen ongeveer allemaal hetzelfde.

En?!

Thomas is De Bachelor

Dit seizoen is Thomas van de Vlugt, onder andere bekend van StukTV, die felbegeerde vrijgezel. Hij gaat in het tropische Mexico op zoek naar de liefde van zijn leven en we hebben al een aantal teasers mogen zien. De dames stonden te popelen om hem te ontmoeten en dit zorgt meteen voor een leuke aflevering. Na afloop viel één ding op: de reacties zijn overwegend positief. Veel kijkers vinden Thomas nu al leuker dan zijn voorganger, Tony Junior. Ook de single vrouwen vallen goed in de smaak en er wordt veel drama (dus een interessant seizoen!) verwacht.

Lovereality heeft de leukste reacties verzameld en ja.. we zijn het eens.

Thomas vertelt in de trailer van het nieuwe seizoen: “Ik wil graag de liefde vinden omdat.. ja ik doe heel veel mooie dingen, maar ik weet ook dat iemand anders gelukkig maken, dat is het allermooiste wat er is.”

Wij zijn heel erg benieuwd naar dit seizoen.