Redactie
Redactie Love & Seks 29 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Opgelet – Deze 3 sterrenbeelden gaan het snelst vreemd tijdens quarantaine

Als je niet samenwoont met je lover, of je bent net begonnen met daten, is de quarantaine best zuur. Het kan voelen alsof je relatie op de proef wordt gesteld. Niet zo gek ook, want voor sommige sterrenbeelden is de quarantaine het ideale moment voor vreemdgaan. Ja, echt.

Het is voor sommigen makkelijker om – wanneer je niet samen kunt zijn – wat stiekeme gesprekken te hebben, of om te checken hoe je nog in de markt ligt op Tinder. Ben je benieuwd of jouw lover of crush het sterrenbeeld heeft dat het snelst geneigd is om vreemd te gaan tijdens quarantaine? Let’s find out.

Vreemdgaan sterrenbeelden in quarantaine

Voor sommige mensen kan contact zoeken en flirten met anderen de manier zijn om problemen in je eigen relatie te vergeten. Sterrenbeelden die van nature confrontaties vermijden, zullen dit herkennen. Voor hen is het makkelijker om een fijn gesprek te starten met iemand anders, dan dat ene moeilijke gesprek beginnen met hun eigen lief. Deze drie sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan tijdens de quarantaine.

1. Kreeft

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zullen sneller neigen naar vreemdgaan tijdens de quarantaine. Hoewel het heel normaal is dat elk stel wat meer spanningen heeft dan anders – iets met elkaar de ruimte geven, maar ook genoeg tijd met elkaar doorbrengen – is het voor de Kreeft best lastig om zulke gesprekken te voeren. Sterker nog, Kreeftjes vermijden dat soort conversaties liever.

Ze houden niet van conflicten en gaan ze liever uit de weg. Ze realiseren zich alleen niet dat moeilijke gesprekken en confrontaties juist horen bij een gezonde relatie. Het kan je alleen maar sterker maken. In plaats van te delen wat in hun hoofd speelt, voelt de Kreeft zich eerder onbegrepen en misschien wel alleen.

Om te zorgen dat je crush of lover met het sterrenbeeld Kreeft, zich weer geliefd en veilig te voelen, kan het zijn dat hij of zij contact gaat zoeken met een oude liefde. Het is voor de Kreeft makkelijker om zich te openen tegen iemand die buiten de relatie staat, dan met hun eigen partner. Voordat hij of zij het doorheeft, is hij emotioneel aan het vreemdgaan.

2. Boogschutter

Dat het gras altijd groener is aan de overkant, is iets wat de Boogschutter veel in zijn hoofd heeft. Ook al lijkt (en voelt) het misschien alsof de huidige relatie echt wel goed zit, duurt het niet lang voordat de Boogschutter zich gaat vervelen. En yes, dat kan ervoor zorgen dat er een dating-app wordt gedownload. Puur om even te kijken wat er nog meer rondloopt. Uhu.

Een kenmerk van de Boogschutter is dat hij of zij heel extravert is. De Boogschutter is niet vies van een beetje aandacht en zal ook niet bang zijn om daar zelf om te vragen. Het vervelende is misschien wel dat Boogschutters extreem eerlijk tegenover zichzelf zijn, en echt wel bekend zijn met hun eigen emoties. Zodra er een flirterig berichtje via Instagram wordt verstuurd, weet hij of zij dus echt wel waar hij mee bezig is (achter de rug om van hun partner).

3. Waterman

Onder normale omstandigheden zou de Waterman zijn of haar partner echt niet zomaar bedriegen, maar maandenlange afstand kan daar verandering in brengen. De Waterman is extreem sociaal en vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Dat is tijdens de quarantaine niet anders.

De Waterman is altijd op zoek naar avontuur. En als dat niet kan door naar buiten te gaan, zoekt hij of zij het wel op via de telefoon. Een volslagen vreemde een flirterige DM sturen? Of een berichtje sturen naar iemand die ze altijd al bijzonder hebben gevonden? Emotioneel vreemdgaan kan deze quarantaine gebeuren.

Eén ding scheelt: voor de Waterman zal het vooral bij online geflirt blijven. Hij of zij zou nooit fysiek vreemdgaan. Al kunnen zulke gesprekken natuurlijk ook als cheating worden gezien en problemen veroorzaken binnen jullie relatie.

Dit wil je weten: is het oké als je lover sexy Instagram-modellen volgt?