Redactie
Redactie Life 13 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things seizoen 4: deze nieuwe karakters worden aan de cast toegevoegd

Na gehoord te hebben dat we pas in 2022 kunnen genieten van het vierde seizoen van Stranger Things, komt de Netflix-serie nu gelukkig wel met wat goed nieuws om die pijn te verzachten. Zo is er ondertussen al een teaser gelanceerd, maar werd eind 2020 ook bekend gemaakt welke nieuwe karakters aan de cast toegevoegd worden.

En we hebben meer goed nieuws: er worden nog vier knappe koppies aan de cast toegevoegd.

Vierde seizoen Stranger Things

Het is dat Netflix ons regelmatig verwent met leuke series, maar eigenlijk wachten we maar op één ding: het langverwachte vierde seizoen van Stranger Things. We kunnen niet wachten om Eleven, Mike, Dustin, Lucas en Will (en de rest) weer te zien. Als we Netflix mogen geloven kan het nog wel even duren, maar gelukkig komen ze zo nu en dan met een nieuwtje dat ons steeds nieuwsgieriger maakt.

Zo kregen we een spannende teaser te zien waarin we niemand minder dan onze geliefde Hopper zien en heel, heel, heel veel sneeuw. In mei maakten ze het nog spannender door een korte trailer te delen waarin we meer te zien krijgen van het mysterieuze lab. En dat was niet het enige: gisteren maakte Netflix bekend dat ze nog wat gezichten aan de cast hebben toegevoegd.

Nieuwe karakters

Eind 2020 deelde de hitserie al dat we nieuwe karakters kunnen verwachten, en ook gister voegde de Netflix-serie vier topacteurs aan de cast toe. Dit deelden ze op Twitter, waar (net als in 2020) een reeks omgekeerde polaroids werd gedeeld van de nieuwe castleden. Als caption stond er, ‘🚨 new cast members incoming 🚨 roll call 🗣“.

In de thread zien we vier foto’s, onder anderen van Amybeth McNulty, ook wel bekend van Anne With an E, Myles Truitt, Regina Thin Cheng en Grace van Dien. Bij de foto’s staan korte beschrijvingen over welke karakters de acteurs gaan spelen. Zo gaan we Amybeth zien als Vickie, Myles als Patrick, Regina als Ms. Kelly en Grace als Chrissy.

Op 20 november 2020 werd al bekend dat we nieuwe gezichten als Jamie Campbell Bower, bekend van Twilight en Harry Potter, en Tom Wlaschiha, bekend van Game Of Thrones, gaan zien. Ook stonden Eduardo Franco, Joseph Quinn Robert, Englund, Sherman Augustus, Mason Dye en Nikola Djuricko op het lijstje van nieuwe karakters.

Één ding is zeker: de cast wordt er alleen maar mooier op. Als we de trailers mogen geloven belooft het veel drama. Zo laat de groep Hawkins achter en lijkt het tijd voor een nieuw begin. De officiële releasedatum is nog niet bekend, maar wie weet kunnen we die binnenkort ook al wel verwachten.