Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Hier wil je eten: Suzan & Freek openen eigen restaurant

Na één platina album, uitverkochten concertzalen en een succesvolle Netflix documentaire openen Suzan & Freek nu ook nog eens hun eigen restaurant. Ja, je leest het goed: een eigen restaurant. Wel maar voor één dagje. Maar het goede nieuws: jij kunt hier lekker gaan eten op Valentijnsdag!

Eigen restaurant van Suzan & Freek

Via Instagram delen Suzan & Freek hun plannen. Zo kondigen zij aan: ‘We openen op Valentijnsdag voor één dag ons eigen restaurant en jij kan erbij zijn!’ Er zal gezorgd worden voor een romantisch diner bij kaarslicht met natuurlijk hun eigen muziek, live en akoestisch. Er zijn 20 tafels beschikbaar dus cozy wordt het sowieso. De tafeltjes zijn alleen voor prijswinnaars. Meedoen kan via hun site.

Wie neem jij mee?

Hoe leuk is het om je geliefde of je beste vriendin te trakteren op een etentje bij Suzan en Freek? Daarbij kan je samen genieten van lekker eten terwijl de grote hits als ‘Goud’ of  ‘Weg van jou’ afspelen. En volgens Freek hoef je niet per se je geliefde of je beste vriendin mee te nemen. Een ‘date, scharrel, kwarrel, je man of vrouw of met je oma omdat je haar lief vind’ is ook helemaal goed.

(Te)gekke periode

Vanwege hun drukke leven beschrijft het duo de afgelopen periode als een ‘gekke periode’. Vanaf begin januari 2023 is hun Netflix documentaire Suzan & Freek: Tussen jou en mij uitgebracht. Hierin zijn onder andere beelden bij hun thuis te zien. Maar ook kun je genieten van veel backstage beelden van hun concert in de Ziggo Dome. Freek geeft aan dat zij in de documentaire ‘twee normale mensen zijn in een niet normale wereld door de gave dingen die zij samen hebben meegemaakt.’

Ga jij proberen om op Valentijnsdag een tafeltje te bemachtigen bij Suzan & Freek?

Single? Dit zijn de 10 leukste films om te kijken deze Valentijnsdag