Redactie
Redactie Life 9 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Single? Dit zijn de 10 leukste films om te kijken deze Valentijnsdag

Wie zegt dat je een lover nodig hebt om Valentijnsdag te vieren? We houden van onszelf en dat is ook het vieren waard! Ben je single? Verwen jezelf dan extra op 14 februari en houdt een me-dag. Wij zetten 10 leuke films voor je op een rijtje om je eigen movie-date te zijn.

Popcorn? Check. Maskertje? Check. Telefoon uit? Check. Ontspannen maar!

10x de leukste films voor Valentijnsdag

Soms is het gewoon even fijn om een metime te hebben om jezelf te verwennen en lekker films te kijken in je eentje. Welke dag is daar nu beter voor dan Valentijnsdag? Dit zijn de 10 leukste films voor de single ladies op Valentijnsdag

1. To all the boys: always and forever- Netflix

Oké, technisch gezien zijn dit al 3 films die je kunt kijken maar goed. Het derde deel van To all the boys i’ve loved before verschijnt op 12 februari (morgen!) op Netflix. Mooi op tijd dus om een To all the boys-marathon the houden op Valentijnsdag.

2.Birds of Prey- Amazon Prime Video

Dit is geen chickflick, maar een film vol actie en toffe powervrouwen. We kennen natuurlijk allemaal Harley Quinn als de vriendin van de Joker, maar in deze film staat zij zelf centraal. Super tof!

3. Burlesque- Netflix

Deze sexy films geeft jou weer een selfconfidence boost. De leuke liedjes, sexy dansjes en mooie outfits zijn echt genieten (ook als we zelf in onze dikke pyjama in bed liggen).

4. Mamma Mia – Videoland

We kennen ‘m natuurlijk allemaal: Mamma Mia. Bij deze film kun je lekker meezingen en dansen op de liedjes van ABBA, wegdromen bij het mooie liefdesverhaal of genieten van het mooie Griekenland.

5.Mean Girls

Wie is er niet opgegroeid met deze film? Mean Girls is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken nog steeds dagelijks quotes uit de film en refereren ernaar. Als dit niet de perfecte girly film is om te kijken op Valentijnsdag, dan weten wij het ook niet meer.

6. Bridesmaids- Videoland

Zie het als The Hangover, maar dan met vrouwen. Deze film gaat over een vrouw die zelf veel pech heeft in de liefde, maar dan eerste bruidsmeisje wordt voor haar beste vriendin. Dit resulteert natuurlijk in een hoop drama. Dat wordt lekker lachen.

7. After- Netflix

Deze film is niet bepaald een meesterwerk, maar je kunt er wel lekker bij weg zwijmelen. Wie houdt er nou niet af en toe van een slechte chickflick? En het idee dat het verhaal is gebaseerd op fanfiction over One Direction maakt het nog leuker.

8. A Simple Favor- Netflix

Een mix van Pitch Perfect en Gossip Girl? Yes, yes en nog eens yes! En dan bedoelen we niet het verhaal, maar de cast. De hoofdrolspeelsters zijn namelijk Anna Kendrick en Blake Lively. Een mix van komedie, drama en actie; deze film heeft alles wat we willen zien. We love it!

9. Chemical Hearts- Amazon Prime Video

Gewoon een film over twee jonge mensen die verliefd worden. Met lili Reinhart van Riverdale. Wil je zien. 😉

10. Just My Luck- Amazon Prime Video

In deze grappige film raakt de gelukkige Ashley haar geluk kwijt als ze kust met de ongelukkige Jake. Om te zien hoe ze dit oplost moet je natuurlijk gewoon gaan kijken, maar we kunnen wel zeggen dat het voor hilarische momenten zorgt.

Meer Valentijnsdag