Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Rodanya uit Temptation Island showt resultaat neuscorrectie

Rodanya deed in 2018 mee aan Temptation Island en net zoals veel andere oud-deelnemers heeft zij besloten om iets aan zichzelf te laten veranderen. In haar laatste vlog vertelt ze dat dit iets is wat ze al langere tijd wilde laten doen: “Ik ga mijn neus opereren.” Inmiddels weten we dat Rodanya geopereerd is bij de Lovest Clinic in Istanbul.

Neuscorrectie

Rodanya liet eerder weten dat toch een aantal complicaties heeft overgehouden: “Ik leef nog. De operatie is gelukkig goed gegaan, ondanks ik uiteindelijk toch meer complicaties had dan verwacht en zo ook de operatie langer duurde dan normaal. De pijn gister was echt verschrikkelijk, maar nu is het wel te doen.”

Rodanya uit Temptation Island vliegt naar buitenland voor operatie: ‘Ik ben zó zenuwachtig!’

Vandaag deelt ze dan eindelijk de eerste resultaten. Ook laat ze weten dat dit nog niet het ‘eindresultaat’ is: “Vandaag is mijn kapje er af gehaald door de allerliefste en meest geduldige arts op aarde. Wat was ik zenuwachtig en moeilijk, maar het is gelukt.”

Rodanya
@rodanyakelsey

Wachten op de nieuwste vlog

“Dit is BTW nog lang niet het eindresultaat vanwege de zwelling en de tip die nog omhoog staat maar dat zakt met de tijd! Het resultaat is in ieder geval precies wat ik wilde!”

Ook laat ze weten dat ze niet kan wachten om deze hele trip met ons te delen. Eerder vertelde ze al dat ze de hele reis ging vloggen. Wij zijn benieuwd naar de video!

Babynieuws! Rodanya en Morgan van Temptation Island verwelkomen hun tweede kindje