Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 9 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Leuk nieuws voor Suzan & Freek: het zangduo krijgt een eigen documentaire

Suzan & Freek maken tegenwoordig hit na hit en staan voortdurend met z’n tweetjes in de hitlijsten. In 2018 brachten ze hun allereerste single ‘Als het avond is’ uit en nu zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Toch is muziek niet het enige waar ze de laatste tijd druk mee bezig zijn, want het zangduo komt binnenkort ook met een eigen documentaire ‘Tussen jou en mij’ op de streamingdienst Netflix. Hoe leuk!

En de documentaire komt al héél snel uit.

Suzan & Freek krijgen een eigen documentaire

Vanochtend bracht het muzikale duo Suzan & Freek het leuke nieuws van hun eigen documentaire naar buiten via een post op Instagram. “‘Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar. En nu is dat écht zo: begin 2023 verschijnt op Netflix de documentaire ‘Tussen jou en mij’, en daar zijn we super trots op!”

Ook vertellen Suzan & Freek op Instagram waar de documentaire over zal gaan. “Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden temidden van alle hectiek. Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome – ze waren overal bij en dat is straks allemaal in de docu te zien. We vinden het mega spannend maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen. ‘Tussen jou en mij’ staat begin 2023 op Netflix! ❤️”

Trailer

Dit goede nieuws is niet het enige wat het zangduo met ons heeft gedeeld, want we krijgen ook meteen de trailer te zien! Op deze manier nemen we alvast een klein kijkje in het leven van het verloofde stel Suzan & Freek en zien we alvast wat we kunnen verwachten van de documentaire. We can’t wait!

Om deze reden liep het tóch mis tussen Lorenzo en Petra uit Matched by Mom