Audrey Garot
Audrey Garot Reality 8 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Om deze reden liep het tóch mis tussen Lorenzo en Petra uit Matched by Mom

Vanaf het eerste moment hadden Lorenzo en Petra uit Matched by Mom al een goede klik. Lorenzo gaf zijn allereerste ketting aan haar tijdens de poolparty en ook zijn laatste ketting gaf hij aan Petra. Hoe cute! Ze gingen dus samen naar huis om hun relatie verder in Nederland te ontdekken, maar toch heeft deze relatie helaas geen stand gehouden.

Lorenzo vertelt in gesprek met Grazia meer over zijn relatie met Petra.

Om deze reden liep het tóch mis tussen Lorenzo en Petra

Ondanks dat Lorenzo ook een hele leuke laatste date had gehad met Julia, koos hij er toch voor om zijn allerlaatste ketting aan Petra te geven. De twee gingen samen terug naar Nederland en begonnen toen met daten. “We zijn teruggekomen in Nederland. Toen hebben we nog een aantal keer afgesproken. Ze is ook nog een keer mee geweest naar een boeking, dat was supergezellig”, vertelt Lorenzo. “We hebben het ook echt leuk gehad – en tot op heden is het ook zo dat als we elkaar zien, het nog steeds superleuk is.

We kunnen elkaar pesten, we kunnen het heel leuk hebben met elkaar, maar we kunnen ook serieuze dingen met elkaar bespreken. Maar we merkten op een duur dat het op een bepaalde manier aan het verwateren was.”

Lorenzo geeft eerlijk toe dat dit niet door Petra kwam, maar door hemzelf. “Ik moet zeggen dat het ook echt wel mijn schuld is geweest. Ik was soms heel onduidelijk en heb op het laatste moment afgezegd. En ja, zulke kleine dingetjes zorgen er uiteindelijk wel voor dat het ook niet echt leuk meer is om met elkaar af te spreken”, vertelt hij. “Er kwam veel op mijn pad en was ik met mezelf bezig. Dat heb ik wel een beetje in de weg laten staan.”

Toekomst

Lorenzo en Petra hebben nooit definitief een punt achter hun relatie gezet, daarom houdt hij toch zijn opties open voor in de toekomst. “Omdat we het er niet specifiek over hebben gehad, weet ik ook niet hoe zij er nu instaat. Het is zo druk geweest, ook voor haar. Ook omdat ik het een aantal keer heb laten afweten, ik kan heel goed begrijpen als zij zegt; het is voor mij goed zo. Maar we hebben een hele leuke tijd met elkaar gehad daar, en wie weet als we hier nog een paar keer afspreken en we hebben wel een goed gevoel erbij… Je kunt niet in de toekomst kijken.”

In ieder geval vindt Thea, de moeder van Lorenzo, dat Lorenzo en Petra het nog een kans moeten geven. “Ik weet hoe mijn moeder er op dit moment in staat, die zou het nog steeds superleuk vinden als wij bij elkaar komen. Dat laat ze me ook echt regelmatig weten, dat ze het echt superzonde vindt.”

Awh! Dit is waarom de relatie tussen Melvin en Kiki uit Matched by Mom tóch niet werkte in Nederland