Audrey Garot
Audrey Garot Make-up 8 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is dé lipcombo van Jenna Ortega a.k.a. Wednesday Addams

Ik denk dat we inmiddels allemaal wel de hitserie Wednesday hebben gezien op Netflix. En als je deze serie nog niet hebt gezien, is dit jouw teken dat je ‘m nu echt moet gaan kijken. Naast dat de serie super spannend is, zijn er meerdere mysteries waar we ons mee bezighouden, maar één daarvan is toch echt wel de belangrijkste: wat draagt Jenna Ortega a.k.a. Wednesday Addams op haar lippen?!

Goed nieuws: de lipcombo is héél makkelijk na te maken.

Dit is dé lipcombo van Wednesday Addams

Wie deze nieuwe serie heeft gekeken, is sowieso één ding opgevallen. Dit is natuurlijk dat Wednesday Addams altijd dezelfde kleur op haar lippen heeft. And we love it. Daarom zijn wij wel héél erg benieuwd wat deze ge-wel-dige lipcombo is, zodat we ‘m ook zelf kunnen namaken. ‘T is ook een lekker lipkleurtje voor de herfst.

De lipcombo van Wednesday is eigenlijk heel simpel. Ze houdt niet van teveel poespas en dat is ook terug te zien op haar lippen, maar het is wel een classy look. Beautyguru @catquinn is erachter gekomen dat Wednesday een potlood van MAC in de kleur ‘Nightmoth’ op haar lippen draagt. Vervolgens heeft ze deze kleur gemengd met een heldere lippenbalsem naar keuze & that’s it!

@catquinn Replying to @cloud9storeamy Jenna Ortega’s lip color as Wednesday Addams in Tim Burton’s Netflix series is MAC Lip Pencil in Nightmoth mixed with clear balm, exlusively from makeup designer Tara McDonald. Obsessed, #macemployee #jennaortega #wednesdayaddams #wednesdaynetflix #macnightmoth #mactrend #maccosmetics #addamsfamily ♬ Addams Family Theme – HeathisHuman

Do it yourself

Een veel voorkomende look voor op je lippen is natuurlijk dat je een met een lippotlood je lippen intekent en hier overheen gaat met een lipgloss of lippenbalsem. Je zou nu denken dat je dat bij deze lipcombo ook moet doen, maar dat is dus niet het geval. Voor deze look werkt dat een tikkeltje anders. Het is namelijk de bedoeling dat je de lippotlood mengt met een heldere lippenbalsem in een potje (of doe het gewoon lekker simpel op je hand). Dep daarna het mengsel op je lippen om de perfecte, zachte gothic lip te creëren net zoals Wednesday dat heeft in de serie.

Ohja, tipje van ons: ren snel naar de winkel voor deze lipkleur, want hij is gegarandeerd in no-time uitverkocht!

Charlotte Tilbury komt met Mystery Boxes voor een hele goede prijs en TikTok is al fan