Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 8 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Bokoesam lanceert nieuw nummer in samenwerking met.. McDonald’s

Samuel Sekyere, beter bekend als rapper ‘Bokoesam’ lanceerde vandaag een nieuwe track in samenwerking met McDonald’s ter ere van de feestdagen.

Is dit het nummer dat we de komende maanden in de club gaan horen?

POV: Bokoesam brengt nummer uit met McDonald’s

Bokoesam is een veelzijdige Nederlandse hiphopartiest. Hij brak in 2015 door met de groep New Wave en is voor velen bekend voor zijn nummers als ‘Investeren in de Liefde’, ‘POV’ en ‘Go Go Club’ en de kans is groot dat jij al vele malen met zijn hits hebt meegezongen. Veel van zijn nummers gaan over liefde en het clubleven, maar dit keer is het eens héél wat anders. Het lied dat hij morgen uitbrengt is namelijk een samenwerking met McDonald’s. De eerste keer voor Bokoesam dat hij een nummer in samenwerking met een merk maakt.

Vluchten naar de Mac tijdens de feestdagen

Het nummer, genaamd Getaway, gaat net zoals de rest van de decembercampagne van de McDonald’s over de drukte rondom de feestdagen. De decembermaand zit vaak helemaal volgepland met kerstborrels, – dinertjes, lunches en ontbijtjes. Heel gezellig, maar hiervoor moet je vaak toch nét even dat beetje extra moeite doen op je looks en na het zoveelste verhoor over je leven of luxe diner kan het zomaar zijn dat je social battery al gauw op begint te raken. Het enige dat je dan eigenlijk wilt is gewoon even lekker helemaal niks doen.

Heel de dag in je pyjama films bingen op de bank, comfortfood laten bezorgen of lekker gaan snacken bij de Mac, waar je heerlijk lekker ontspannen jezelf kunt zijn. Nou, Bokoesam can relate. In het nummer beschrijft hij hoe hij samen met zijn geliefde in een McDonald’s restaurant ontsnapt aan alle hectiek die de decembermaand met zich mee kan brengen.

Online concerten, prijzen en games

Het nummer Getaway is vanaf morgen (9 december) te vinden in de McDonald’s App. Ook kun je hier elke dag nieuwe games, McDonald’s merchandise en prijzen zoals (omg) een kersttrui en concerten kunt vinden. Om de samenwerking te vieren zal Bokoesam 16 december aan de beurt zijn met een exclusief optreden in de App. Ook kun je het nummer vinden op Spotify.

Geen idee wat je moet doen met je lover? Dít is de perfecte date volgens je sterrenbeeld