Audrey Garot
Audrey Garot Reality 29 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Matched by Mom is afgelopen – zijn de koppels nog bij elkaar?

De afgelopen tijd hebben we kunnen genieten van het nieuwe love reality format Matched by Mom. In dit programma gingen vier leuke mannen die maar niet aan een vrouw konden komen, opzoek naar de ware liefde. Samen met hun moeders reisden ze af naar het mooie Portugal om daar de ideale schoondochter te vinden. Nu de laatste aflevering te zien is op Videoland en de ‘final koppels’ zijn gemaakt, rest er nog maar één vraag: zijn ze nog steeds bij elkaar?

Is gekoppeld worden door je moeder een succes?! *Spoilers*

Wat zijn de ‘final koppels’ van Matched by Mom?

Het was een heel avontuur voor Anwar, Koen, Lorenzo en Melvin. Zij gingen samen met hun moeders opzoek naar de ware liefde in het programma Matched by Mom. Voor de één was dat iets makkelijker dan voor de ander. Anwar had namelijk eerst een klik met Romy, maar nadat zij geen romantische klik voelde, bleef er eigenlijk niemand voor hem over. Koen had Shanna op nummer één staan en Lorenzo had een klik met Petra, maar ook met Julia. Ook Melvin had het vanaf het begin al leuk met Kiki, maar toen Desie de villa binnen kwam lopen, begon hij tóch te twijfelen over zijn gevoelens.

De vier jongens moesten aan het einde van de aflevering van Matched by Mom vertellen met wie zij hun relatie in Nederland verder willen onderzoeken. Maarreh, wat zijn die ‘matches’ dan geworden? Anwar blijft helaas alleen, aangezien hij geen toekomst zag met één van de dames. Koen kiest voor Shanna, Lorenzo gaat voor Petra en Melvin kiest tóch voor Kiki.

Zijn ze nog bij elkaar?

De uiteindelijke koppels zijn geen grote verrassing voor de kijkers thuis, want dit zagen we natuurlijk al van mijlenver aankomen. Toch zijn we wel benieuwd of de koppels van Matched by Mom nog steeds bij elkaar zijn.

Helaas lijkt het erop dat het toch niet zo’n succes is als je wordt gekoppeld door je moeder, want slechts één koppel is nog aan het daten. En dat zijn natuurlijk.. Koen en Shanna! De relatie tussen Melvin en Kiki heeft helaas geen stand gehouden en ook de relatie tussen Lorenzo en Petra bleek niet sterk genoeg. Balen!

Hebben Jules en Amandine uit Love Island een relatie? Amandine geeft het verlossende antwoord