Audrey Garot
Audrey Garot Lifestyle 29 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Pikant (en hilarisch) reclamebord in Kruidvat gaat viral, maar niet iedereen is er blij mee

Als er iets in de aanbieding is, komt er vaak een reclamebordje bij het product te staan. Dat is natuurlijk meer dan logisch en gebeurt ook in de Kruidvat. Maar dit keer heeft de winkel er een andere draai aangegeven. De bekende Satisfyer was namelijk in de aanbieding en daarbij hadden ze een hi-la-risch reclamebord gemaakt.

Toch was niet iedereen er over te spreken (hi, Karen).

Pikante reclame in Kruidvat Leiden

Om de Satisfyer onder de aandacht te brengen, bedacht het Kruidvat-personeel in Leiden een hilarische, maar pikante reclametekst voor op het reclamebordje. Hetvolgende stond er namelijk op: ‘Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar’. Haha! En daar bleef het niet bij, want ook de kerstman werd erbij betrokken: ‘de Kerstman ook ;))’. Dit reclamebord is binnen no time viral gegaan op het internet, dus het onder de aandacht brengen van de Satisfyer is zeker wel gelukt. En wij kunnen er wel om lachen!

Commentaar

Ondanks dat de meeste mensen het méga grappige reclamebord wel konden waarderen, is niet iedereen het hier mee eens. Zo schreef namelijk ook iemand: “Wel lastig voor de ouders die dit in de Kruidvat aan hun kindertjes uit moeten leggen.” Toch vinden veel mensen dat dit gewoon moet kunnen. Zo zegt iemand: “Ze zeuren ook overal over, beetje humor kunnen we wel gebruiken in deze samenleving 👍🏼” en “Marketing verdiend een loonsverhoging.”

Een woordvoerder van Kruidvat laat aan RTL Nieuws weten dat het reclamebord een lokaal initiatief is en dus niet door heel Nederland staat. “Dit heeft de winkel zelf bedacht. En natuurlijk houden wij wel van een beetje humor, daar staat Kruidvat ook bekend om. Maar dit is niet onze stijl.” Om die reden heeft Kruidvat de winkel gevraagd om het reclamebord zo snel mogelijk weg te halen. “Wij zijn een winkel voor het hele gezin, en deze humor past daar niet bij.”

LOL! Je kan dit jaar een Satisfyer in de kerstboom hangen en dit is een vibe