Audrey Garot
Audrey Garot Reality 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Awh! Dit is waarom de relatie tussen Melvin en Kiki uit Matched by Mom tóch niet werkte in Nederland

Wekenlang konden we genieten van het liefdesavontuur Matched by Mom. Melvin en Kiki leken elkaar helemaal gevonden te hebben, al werd het toch wel even spannend toen Desie binnen kwam lopen. Uiteindelijk koos Melvin tóch voor Kiki, maar helaas heeft hun relatie in Nederland toch geen stand gehouden.

Kiki vertelt meer over haar relatie met Melvin in gesprek met Grazia.

Dit is waarom de relatie tussen Melvin en Kiki tóch niet werkte

Aan het einde van Matched by Mom waren Melvin en Kiki helemaal naar elkaar toegegroeid, en even eerlijk, hoe kan het ook anders door die geweldige dreamdate. Ook na de opnames bleef dit gevoel en kregen ze vrijwel meteen een relatie. “Toen we weer thuis waren, hebben we zes heel leuke weken gehad. We leefden echt in een bubbel, en waren dag en nacht samen”, vertelt Kiki.

Ondanks de leuke tijd die ze Melvin en Kiki samen hebben beleefd, hebben ze toch recent besloten om hun relatie te verbreken. “Het ging heel snel tussen ons. Na die weken samen, moesten we allebei toch weer ons leven oppakken: weer werken en naar vrienden toe. Toen merkten we dat we allebei in een heel andere levensfase zitten. Ondanks dat we wel verliefd waren, besloten we even afstand van elkaar en onze situatie te nemen.”

Verschillende levensfases

Kiki vindt het jammer dat het zo is gelopen. “Toen we weer thuiswaren, hadden we meteen een relatie. Dat het veel te snel ging tussen ons, is iets wat we ons achteraf pas realiseerden. Het is heel jammer dat we niet eerst zijn gaan daten, en het rustig aan hebben gedaan.”

In het programma werd het natuurlijk al duidelijk dat er een groot leeftijdsverschil is tussen Melvin en Kiki. Dit leek in eerste instantie geen probleem, maar tóch kwamen ze erachter dat ze allebei in een andere levensfase zitten. “We schelen natuurlijk zes jaar, maar dat hoeft geen probleem te zijn als je in dezelfde levensfase zit. Hij zit alleen in een andere levensfase dan ik. Hij werkt bijvoorbeeld ’s nachts en ik overdag, en we zijn allebei ook heel ambitieus”, zegt Kiki. “We hebben tegen elkaar gezegd dat de liefde tussen ons echt is, maar dat we elkaar ook de ruimte willen geven om onszelf verder te ontwikkelen en om te groeien. En voor ons betekende dat dat we elkaar los moesten laten.”

Hereniging in de toekomst

Op dit moment zijn Melvin en Kiki goede vrienden en ze spreken elkaar dan ook regelmatig. Toch weet Kiki niet of er ooit nog meer dan vriendschap kan ontstaan. “Je weet nooit wat de toekomst voor je in petto heeft. Als we elkaar zien voelt het goed. Maar ik vraag me af of ik een goed gevoel bij hem heb door onze vriendschap en door wat we samen hebben meegemaakt, of dat er toch nog wat meer is tussen ons. We hebben tijd nodig om dat uit te zoeken.”

Oh no! Speelt er dan tóch wat tussen lovebirds Gio en Jade?