Emma Toussain
Emma Toussain Reality 8 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze oud-HNTM deelneemster doet mee aan het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle

Too Hot To Handle is een van de nieuwste realityformats, ondanks dat het wel al een aantal seizoen aan de gang is. De deelnemers worden onder valse voorwendselen naar een eiland gelokt om er daar achter te komen dat het niet gaat om een luxe vakantie vol sexy singles.. nou ja, dat wel, maar er is een twist. Ze kunnen heel veel geld winnen, maar ze mogen niet aan elkaar zitten. Dus geen knuffels, niet zoenen en vooral geen seks. Elke keer als dat wél gebeurt gaat er geld uit de pot.

Dat zorgt natuurlijk voor ruzies en veel drama. Leuk detail; seizoen 4 is nu te zien en er doet een Nederlandse dame mee. Je kunt haar misschien al kennen uit Holland’s Next Top Model, daar deed ze een aantal jaar geleden aan mee.

Too Hot To Handle

100.000 dollar kunnen ze winnen, alle deelnemers. Maar dan moeten ze dus wel van elkaar afblijven, want robot Lana ziet álles. En Lana zal het ze ook vertellen als er iets gebeurd is, wat de anderen misschien nog niet weten. Seizoen 4 staat momenteel op Netflix en waar er normaal gesproken alleen deelnemers uit Engelstalige landen meedoen, denk aan Amerika, de UK en Australië, doet er dit jaar óók een Nederlander mee. Het gaat om Jawahir Khalifa. Je kunt haar al kennen uit HNTM, ze deed namelijk mee in 2019.

Een Nederlander? Nou, gelukkig hoor je daar vrij weinig van. Jawahir spreekt een aardig potje engels waardoor ze zich prima kan redden in het huis. In HNTM stond ze al bekend om haar vurige persoonlijkheid en laat dat nou nét perfect zijn voor reality tv.

Netflix komt met twee nieuwe seizoenen Too Hot To Handle