Audrey Garot
Audrey Garot Reality 8 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Kaj Gorgels in tranen door videoboodschap van vriendin Jessie tijdens Special Forces VIPS

Wekenlang kunnen wij genieten van het programma Special Forces Vips, waarin de kandidaten de controle volledig uit handen moeten geven. Het is een loodzware training en daarnaast worden ze ook nog eens geïsoleerd van het thuisfront. Dat allemaal bij elkaar is natuurlijk niet makkelijk en ook kandidaat Kaj Gorgels begint het steeds zwaarder te krijgen.

Toch staat hem wel een leuke (maar emotionele) verrassing te wachten.

Kaj Gorgels in tranen door videoboodschap van zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk

In de nieuwste aflevering van Special Forces VIPS is te zien dat Kaj het enorm zwaar heeft. Hij laat een houten balk vallen op zijn teen waardoor hij gefrustreerd raakt. Zo erg zelfs, dat hij zijn emoties afreageert op de staf van het programma. Als iemand van de staf hem roept en meeneemt naar een aparte ruimte, staat er een verrassing op hem te wachten. En het is een héle leuke verrassing zelfs. Zijn vriendin, Jessie Jazz Vuijk, heeft namelijk een videoboodschap voor hem ingesproken. Iets wat Kaj op dat moment wel kon gebruiken.

Nog even volhouden

Jessie begint de videoboodschap met hetvolgende: “Schatje, ik hou zoveel van je en ik ben zo ongelofelijk trots op jou.” Ze gaat verder met haar verhaal: “Al kom ik je halen. Ik ga voor jou door het vuur. We gaan kindjes maken en van alles nog samen beleven.” Kaj kan het niet geloven en wordt er enorm emotioneel van. “Je bent zo’n mooi mens. Ik hou de wereld van je. Ik hou zo veel van je Kaj, het is echt niet normaal.”

Voordat ze haar videoboodschap moet afsluiten, wilt ze Kaj nog wat moed inspreken. “Voordat je het weet is het over. Echt, je mind is zo sterk. Dit wordt de ervaring van jouw leven en je gaat het overleven. Dan kom je weer terug naar het paradijs. Ik hou van je voor altijd schatje.”

Verdrietig nieuws

Vorige week was het een zware week voor Jessie en Kaj. Jessie had namelijk een miskraam gekregen van hun eerste kindje samen. En hoewel dit natuurlijk al verschrikkelijk is, heeft Jessie nog meer verdrietig nieuws te horen gekregen. Haar vader was namelijk een paar dagen later overleden, terwijl ze nog het nieuws van de miskraam aan het verwerken was.. Heftig!

Awh! Dit is waarom de relatie tussen Melvin en Kiki uit Matched by Mom tóch niet werkte in Nederland