Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 28 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

N贸g meer verdrietig nieuws: vader van Jessie Jazz Vuijk overleden

Gisteren bracht Jessie Jazz Vuijk het verdrietige nieuws naar buiten dat ze afgelopen week een miskraam heeft gehad. En hoewel dit verschrikkelijk nieuws is, heeft ze vandaag nog meer slecht nieuws te horen gekregen. Haar vader is namelijk op 65-jarige leeftijd overleden..

Het moet een hele zware periode zijn voor Jessie en haar familie.

De vader van Jessie Jazz Vuijk is overleden

Hoewel Jessie nog het verdrietige nieuws van haar miskraam aan het verwerken is, krijgt ze nu nog een enorme klap te verwerken. Helaas is haar vader, Ben Vuijk, vannacht op 65-jarige leeftijd overleden. Dit maakte zijn partij ONS. Vlaardingen bekend, waar hij gemeenteraadslid was. De vader van Jessie was al langere tijd ziek. Hij had namelijk darmkanker en daarom moest hij zich vorig jaar ook al tijdelijk laten vervangen als gemeenteraadslid. Uiteindelijk keerde hij weer terug, maar in juni moest hij zich opnieuw laten vervangen.

Jessie鈥檚 vader was enorm trots op haar, vooral toen ze in 2015 bekroond werd tot Miss Nederland. Zo vertelde hij destijds in een interview aan het AD: 鈥淎ls ik van iemand geloof dat ze voor wereldvrede zou kunnen zorgen, dan is zij het wel.鈥

Jessie heeft haar leven grotendeels alleen doorgebracht met haar moeder en ze laat dan ook weten dat ze altijd met z鈥檔 tweetjes zijn geweest. De moeder en vader van Jessie waren dan ook niet meer samen. Desondanks blijft dit toch heel erg vervelend nieuws en gun je het niemand.

Miskraam

Jessie krijgt de ene enorme klap na de andere. Zo maakte Jessie gisteren nog bekend dat ze samen met haar vriend Kaj Gorgels zwanger was van hun eerste kindje samen, maar dat ze een miskraam heeft gehad. Op Instagram schreef ze hetvolgende: 鈥淚k heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag. Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er鈥 rust, vertrouwen, liefde,鈥

Nu heeft het model dus ook nog haar vader verloren.. Wij wensen Jessie en haar familie enorm veel sterkte in deze zware en verdrietige tijd!

Married at First Sight-kandidaten uit alle seizoenen komen samen in grote re眉nie