Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 20 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kaj Gorgels staat volledig afgetraind op de cover van Men’s Health: ‘Er was zoveel afleiding’

We kennen Kaj Gorgels natuurlijk allemaal als presentator, ondernemer én eigenlijk gewoon als de grootste grappenmaker van Nederland. Toch lag de afgelopen tijd zijn focus niet op het nadoen van typetjes.. hij wel hele belangrijke fotoshoot. Hij werd namelijk gevraagd om op de cover van Men’s Health te staan. Daarvoor moest hij zich tien weken lang voorbereiden én ging hij keihard trainen. In gesprek met Men’s Health vertelt hij hoe dat hem afging.

In 10 weken heeft Kaj flink zijn best gedaan om die gewenste sixpack te krijgen.

Kaj opweg naar zijn sixpack

Hoewel Kaj heel graag op de cover van Men’s Health wilde staan, was de timing voor de shoot voor hem op zijn zachtst gezegd waardeloos. Het was hoogzomer op Ibiza, waar hij samen met zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk woont. Ook was het nog eens hun eerste zomer op het eiland, dus dan wil je éxtra genieten van alles. Dat zat er voor Kaj toch niet helemaal in: “Er was zoveel afleiding. Zoveel feestjes, zoveel restaurants. Sowieso is het leven in Spanje veel meer gericht op lang tafelen en lekker eten. Alles gaat in de frituur en overal is brood met aioli.”

10 kilo kwijt in 11 weken

Toch wist Kaj al die verleidingen te weerstaan en is het hem gelukt om die sixpack te krijgen waarvoor hij zo hard heeft getraind. Hij is in 11 weken zelfs 10 kilo kwijtgeraakt. Wow! De shoot heeft hem ook geholpen om serieus aan de slag te gaan met sporten. “Ik was een beetje stuurloos en had een doel nodig, dus dit was perfect. Mijn ultieme doel was om de Ibiziaanse lifestyle te combineren met een gezond leven”, vertelt hij.

Of Kaj nog steeds een sixpack heeft? Ja zeker, en hij is ook niet van plan om er binnenkort afscheid van te nemen. “Ik zou ‘m echt missen als-ie er niet meer was.” De presentator wilt het liefste gewoon zijn shirt uittrekken, zonder enige schaamte. “En zonder dat mensen zouden denken dat ik elke avond aan een ragoutinfuus hang.”

Bekijk de beelden van Kaj’s shoot hieronder:

Monica Geuze over haar band met ex Lars Veldwijk: ‘Alles komt altijd goed’