Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 8 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Influencer Lizzy van der Ligt is bevallen van tweede kindje

Zoet nieuws alert! Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees zijn gisteren trotse ouders van hun tweede kindje geworden, dat deelt het stel via Instagram. Het gezin is nu met z’n viertjes en de eerste familiefoto is al gemaakt.

Tijd voor beschuit met muisjes.

Een tweede meisje voor Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees

Heel Nederland zat op een roze wolk toen influencer Lizzy van der Ligt en haar man, Yuki Kempees (annex Kris Kross Amsterdam) in augustus op Instagram aankondigden een tweede kindje te verwachten. Gisteren, op 7 december 2022, was het zover: hun tweede wondertje is geboren. In de caption van de aankondiging schreef Lizzy grappend “hope you turn out as good as Jagger”. Good for them: de bevalling verliep in ieder geval al stukken soepeler dan bij de bevallig van haar eerste dochter.

Geplande keizersnede

Via Instagram werden volgers van Lizzy en Yuki goed op de hoogte gehouden van de almaar groeiende zwangere buik. Ook wist haar aanhang inmiddels dat ze deze tweede bevalling nog een stukje spannender vond dan de eerste keer. De bevalling van Jagger, de eerste dochter van Yuki en Lizzy, verliep namelijk niet geheel vlekkeloos. Na veel weeënopwekkers, ruggenprikken, infusen en twee volle dagen zonder hun pasgeboren kindje, konden ze Jagger eindelijk in de armen sluiten. Deze tweede keer werd de bevalling daarom anders aangepakt: met een geplande keizersnede in het ziekenhuis.

Betekenis van de naam, Suki

Via een post op instagram werd gisteren met de wereld gedeeld dat ze hun tweede dochter, helemaal gezond, ter wereld hebben gebracht. Bij de post is ook de naam van hun tweede meisje te ontdekken, namelijk: Suki Kempees. Suki is een Japanse naam met een warme betekenis. Een paar klikken op vertaling-websites laat zien dat de naam “geliefd” betekent. Het is een vrouwennaam die het kind elke dag er elke dag aan zal herinneren waar het vandaan komt en hoe belangrijk ze zijn. Opvallend is dat het een naam is die veel op de naam van haar vader lijkt, Yuki. Ook zijn naam is van Japanse afkomst en betekent “geluk” of “sneeuwbloem”.

Awh! Dit is waarom de relatie tussen Melvin en Kiki uit Matched by Mom tóch niet werkte in Nederland