Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 20 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Déze talenten zijn genomineerd voor de Televizier-Ring Talent 2023

Op 12 oktober vindt het Televisier Gala plaats. Het Gouden Televizier-Ring Gala is een jaarlijks gala waarbij de belangrijkste Nederlandse prijzen voor televisieprogramma’s worden uitgereikt. Ook worden er veel televisiemakers, presentatoren en andere getalenteerden in het zonnetje gezet.

Dit jaar zijn er een aantal genomineerd als talent van het jaar en wij lichten ze ook even uit.

Déze talenten zijn genomineerd voor de Televizier-Ring Talent 2023

We genieten al jaren van presentatoren zoals Chantal Janzen en Tim Hofman, maar op een gegeven moment is het tijd voor iemand anders om te stralen. Elk jaar komt er weer nieuw talent bij en sommigen springen er echt uit. Dit jaar zijn er drie mensen genomineerd als ‘talent’ en dat zijn Jurre Geluk, Monica Geuze en Noa Vahle.

Jurre Geluk

Jurre gaat zelf inmiddels ook al wat jaartjes mee in de mediawereld. De presentator begon bij Spuiten en Slikken en is al een aantal jaar het vrolijke gezicht van het programma Je Zal Het Maar Hebben, wat hij ook hartstikke goed doet. Ook was hij afgelopen jaar de mol, in Wie Is De Mol?

Monica Geuze

We kennen Monica natuurlijk als vlogger, maar die status is ze al ver voorbij. Inmiddels presenteert ze programma’s zoals Temptation Island: Love or Leave, De Bachelorette en is ze dit jaar ook de zien als panellid in The Masked Singer. Daarnaast is ze nog zeer actief op social media en heeft ze haar eigen bedrijf Sophia Mae.

Noa Vahle

Noa is al lang niet meer alleen ‘de dochter van’, we zagen haar voor het eerst in het programma HLF8, waar ze haar eigen sportrubriek had. Daarna zag je haar steeds vaker bij Vandaag Inside en ze mocht zelfs voor het programma verslag doen van het WK.

Morgen aan ‘t einde van de middag wordt er in RTL Boulevard bekendgemaakt welke programma’s genomineerd zijn. Wij hopen natuurlijk op B&B Vol Liefde.. da’s toch wel hét programma van het jaar geweest.

De voordelen van single zijn: zes redenen waarom vrijgezel zijn juist zo fijn is