Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze geniet met dochtertje Zara-Lizzy in Oostenrijks kinderparadijs

De rich en famous uit Nederland altijd maar naar Ibiza of Dubai? Lang niet altijd. Monica Geuze is momenteel in Oostenrijk samen met haar dochtertje Zara-Lizzy én vrienden Danique en Pieter. Nu zit ze natuurlijk wel in een luxe oord – maar wel eentje zeer geschikt voor kids. We nemen je mee.

Monica Geuze geniet met dochtertje Zara-Lizzy in Oostenrijks kinderparadijs

Natuurlijk neemt vlogger Mo ons mee tijdens haar vakantie, in haar dagvlogs op TikTok. YouTube doet ze natuurlijk niet meer aan, maar al haar trouwe fans volgen haar nu op het videoplatform. In de eerste vakantievlog (of vloggy zoals ze het zelf noemt) zien we hoe ze samen met Zara-Lizzy naar het vliegveld gaat om vervolgens haar Oostenrijk te vliegen. Eerst moet ze wel nog even wachten op haar vlucht en daar boekt ze een heuse speelkamer voor, iets waar menig volger al zenuwachtig van wordt: “Ik heb al hartpijn als ik bagage moet bij boeken…Deze vrouw boekt een kamer om te wachten…😂”

@monicageuze

Life = amaze❤️

♬ origineel geluid – Monica Geuze

We weten allemaal dat Monica fan is van het programma B&B Vol Liefde én dat ze vorig jaar helemaal invested was in het liefdesverhaal van Astrid en Harmjan in Oostenrijk. TikTokker Vic Cle denkt dan ook te weten waar ze slaapt: “Dit is gwn de B&B van Astrid”, waarop Monica antwoordt: “Hahaha het is ook serieus dichtbij BAD KLEIN KIRCHHEIM met ROSIEEEE”

@monicageuze

Another day another vacay vloggy

♬ origineel geluid – Monica Geuze

In de tweede vlog zien we dat Monica de omgeving gaat verkennen met haar vakantiegezelschap, maar dat gaat niet heel lekker want de kids wilden na zeven kilometer fietsen (of zitten in de aanhanger) alweer naar huis. Wel een prachtig vakantieoord waar ze zitten mét heel veel activiteiten voor kinderen. Iedereen wil dan ook weten waar het is, maar dat heeft ze nog niet gedeeld. Dat zal vast wel als ze weer naar huis gaat, straks staan er hordes fans op de stoep.

Eigen realityserie van Monica en Kaj ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ vanaf deze datum te zien