Emma Toussain
Emma Toussain Reality 18 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Eigen realityserie van Monica en Kaj ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ vanaf deze datum te zien

Als je fan bent van de podcast Geuze & Gorgels (en natuurlijk van Monica Geuze en Kaj Gorgels) dan hebben we héél goed nieuws voor je. Een eigen realityserie zat er al even aan te komen, maar we weten nu ook wanneer deze te zien zal zijn. Kaj & Monica geven de controle volledig uit handen en gaan op een roadtrip vol verrassingen.. Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf 9 augustus exclusief te zien bij Videoland.

Eigen realityserie van Monica en Kaj ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’

De luisteraars van de podcast mochten volledig beslissen waar Monica en Kaj heen gingen tijdens deze trip en dat wordt dan ook bedoeld met de controle uit handen geven; de route en activiteiten werden door anderen bedacht. Maar.. dat betekent natuurljik niet dat dat altijd maar leuk is. Als Monica aan Kaj vraagt wat zijn hoogtepunt was roept hij ‘Pornofilmpje regisseren’ en Monica laat weten dat haar dieptepunt een camping in Leipzig was.. we kunnen ons wel voorstellen dat dat armoedige en misschien wel vieze boel was.

Vanaf 9 augustus dus, dus nog heel ffies wachten! Maar zet ‘t groot in je agenda.

Kan jij geen genoeg krijgen van reality?

Dan heb je nu echt the time of your life, want B&B Vol Liefde is weer begonnen. Ook Kaj en Monica zijn fan, dat hoor je ook regelmatig in de podcast. Kaj is natuurlijk een ster in typetjes doen en hij kan het dan ook niet laten om Walter even ‘te grazen te nemen’. Zijn tantrische sessies en bijzondere uitspraken zijn natuurlijk voer voor content creators en imitators dus we hadden ‘t kunnen verwachten. Maar het filmpje is natuurlijk zoals altijd mega grappig.

Meer lezen over B&B Vol Liefde, alle eigenaren en alle dappere liefdesavonturiers die op pad gaan? Wij schrijven dagelijks over dit leuke programma dus als je fan bent wil je dat niet missen.

Monica Geuze over schuldgevoel tegenover Zara-Lizzy: ‘Soms voel ik een totale faal bij mijzelf’