Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 23 dec 2020

Bewijs: Temptation Island Sonny gaat het programma tóch niet eerder verlaten?!

Het leek allemaal best wel duidelijk. Uit eerdere roddels bleek namelijk dat twee koppels het programma Temptation Island eerder gingen verlaten. Nou ja, Soreilis en Gulcin sowieso (waarschijnlijk volgende week al) en heel waarschijnlijk ook Sonny. Nu blijkt uit een interview met Liyah, een van de singles op Temptation Island dat dit helemaal niet waar is.

Blijft Sonny nu wel of niet in Temptation Island. Wij zijn een beetje verward.

Sonny in Temptation Island

We beginnen even helemaal vanaf het begin. Sonny doet mee aan Temptation Island samen met Jaydi. De twee weten niet of ze hun relatie nog spannend genoeg vinden en beslissen met het programma of hun relatie een nieuwe boost krijgt of dat ze ermee stoppen.

Vanaf het begin af aan lijkt het al alsof Sonny de relatie niet meer ziet zitten, zo doet hij een paar gewaagde uitspraken en dit valt niet goed bij de kijkers.

Dan wordt er gelekt dat twee koppels het programma eerder gaan verlaten dan eigenlijk de bedoeling was. Bij Gulcin en Soreilis is dit al duidelijk. Daarna zou Jaydi binnen een paar afleveringen een videoboodschap inspreken voor Sonny, waarin ze de relatie beëindigt, omdat ze het niet eens is met de manier hoe hij haar behandelt. Hij wordt gek. Dit zou de reden zijn waarom ze Temptation Island vroegtijdig verlaten.

Maar, een paar dagen later werd het duidelijk dat álleen Sonny weggaat, zonder Jaydi. Waarom Jaydi wel mag blijven, dat weten we niet.

Interview met Liyah

Nu blijkt alleen uit een interview met Liyah met Telegraaf TV – een van de singles in de mannenvilla dat dit hele bovenstaande verhaal over Sonny en Jaydi niet waar is. Whut?!

Ze zegt: “Sonny en ik waren er allebei tot het bittere einde.” Zijn de roddels dan helemaal niet waar? Liyah lijkt toch een heel betrouwbare bron, zij heeft immers het hele seizoen Temptation Island meegemaakt.

Wij weten het niet, maar zodra we meer aanwijzingen krijgen zullen we die graag met jullie delen.

Lees ook: Oef: Ricky reageert op Sonny na aflevering 4 van Temptation Island

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bewijs: Temptation Island Sonny gaat het programma tóch niet eerder verlaten?!
Sluiten