Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Tempa sensa: vanaf 4 maart komt er een nieuw seizoen van Temptation Island USA op Videoland

Voorlopig kunnen we nog volop genieten van de avonturen van onze ‘eigen’ Temptation Island. Als dat weer voorbij is, is er geen reden om in een zwart gat te vallen. Je kunt namelijk meteen doorpakken met een nieuw seizoen van Temptation Island USA.

En zeg nou zelf, die is misschien nog wel leuker om te volgen dan de versie van eigen bodem.

Nieuw seizoen Temptation Island USA op Videoland

Hoewel het nieuwe seizoen van de Nederlandse Temptation Island: Love or Leave veel meer zou lijken op de Amerikaanse versie, zien we ook nog wel duidelijke verschillen. Reden genoeg om te verlangen naar een nieuw seizoen van Temptation Island USA. En jawel, op 4 maart gaat dat gebeuren.

Het derde seizoen van Temptation Island USA zal vanaf 4 maart op Videoland komen. Can’t wait. De Amerikanen kunnen er iets eerder van genieten, want op 16 februari gaat het derde seizoen daar van start. Dat mag de pret niet drukken, want de eerste beelden beloven veel goeds.

Groot succes

De Amerikaanse versie van ons favoriete realityprogramma Temptation Island is in Nederland een groot succes. We weten niet van jou, maar wij waren zo door de eerste twee seizoenen heen. Dat het derde seizoen eraan komt is dus precies waar we op zaten te wachten.

In dit derde seizoen van Temptation Island USA gaan weer vier koppels een relatietest aan. De 37-jarige Thomas doet mee met zijn 27-jarige vriendin, Kendal Krikland (26) mag van zijn vriendin Erica (24) onderzoeken of het gras écht groener is aan de overkant. Erin hoopt in het nieuwe seizoen te ontdekken of er iets ontbreekt in haar relatie met Corey en de 26-jarige Kristen hoopt na dit avontuur volmondig ‘ja’ te kunnen zeggen tegen haar lover Julian.

Verschil met de Nederlandse Temptation Island

In essentie draait het bij elke Temptation Island natuurlijk over elkaar de ruimte (I mean, alle ruimte) om antwoord te krijgen op hun vragen. Dat doen ze terwijl er een groep vrijgezellen rondlopen op het eiland die op zoek zijn naar liefde.

Het grote verschil tussen Temptation Island Nederland en Temptation Island USA, is dat de deelnemers bij de Amerikaanse versie geen twee weken zijn verwijderd van hun lovers, maar een hele maand.