Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 3 aug 2020

YES – The Kissing Booth komt met een derde film

Het tweede deel van The Kissing Booth staat nog maar net (sinds vorige week) op Netflix, of er komt al een derde film aan. Grote kans dat je de eerste en tweede film al hebt gezien en zin hebt om nóg meer te zwijmelen, dus dit is toch geweldig nieuws?

Het nieuws werd door Netflix bekend gemaakt. Wij kunnen niet wachten.

The Kissing Booth

De film The Kissing Booth gaat over Elle Evans, een zestienjarig meisje, die erg populair is en wel van een feestje houdt. Ze heeft alleen nog nooit gezoend. Totdat ze bij de ‘kissing booth’ terechtkomt.. Daar staat ze plots oog in oog met de jongen waar ze al lang verliefd op is: de broer van haar beste vriend, Noah. Elle wordt vervolgens meegesleept in een romance met de coolste jongen op school.

Het tweede deel gaat (je raadt het al) over Elle en Noah en hun love story. Verder willen we niet te veel verklappen omdat het natuurlijk veel leuker is om het zelf te ontdekken tijdens het kijken naar de film op Netflix. Beide delen al gezien? Dan hebben we goed nieuws: tijdens de opnames van deel twee is ook meteen deel drie opgenomen(!).

Derde deel The Kissing Booth

De hoofdrolspeelster Joey King, die Elle speelt, maakte dit nieuws op een hele enthousiaste manier bekend op Instagram. Ze schreef erbij: “Coming to Netflix in 2021 #TheKissingBooth3. I couldn’t be happier!!!! Should Elle go to Berkeley or Harvard????????”

We zullen nog eventjes geduld moeten hebben totdat we daar achterkomen. Er is namelijk nog niet bekend gemaakt wanneer het derde deel uitkomt. Maar het komt er sowieso. Wordt vervolgd…

Lees ook: Nieuwe castleden serie Undercover door Netflix bekendgemaakt

Reageer op artikel:
YES – The Kissing Booth komt met een derde film
Sluiten