Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 7 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok-gebruikers zijn massaal in shock door hun lipgloss die de lucht in vliegt

Een glitch in the Matrix? Gewoon toeval? Veel vrouwen weten niet wat hun precies overkomt, maar ze gaan wel massaal naar TikTok om het te delen. Veel vrouwelijke gebruikers laten namelijk weten dat als ze hun lipgloss-applicator op zijn kop houden hun lipgloss de lucht in vliegt.

Say what!!!

Lipgloss vliegt de lucht in

Ja, je leest het echt goed. Veel vrouwen zijn deze week naar TikTok gegaan om een wel hele gekke ontdekking met de wereld te delen. Zij kwamen er namelijk massaal achter dat hun lipgloss de lucht in kan vliegen. Dan bedoelen we niet het hele flesje met lipgloss, maar het product zelf. Wij vertellen je precies hoe dit zit.

In de video’s is te zien hoe vrouwen hun lipgloss openen, de applicator eruit halen met lipgloss erop en deze op zijn kop houden. Wanneer ze de applicator met lipgloss op zijn kop vasthouden begint de lipgloss vervolgens langzaam van de applicator af in de lucht te vliegen. Ben jij net als wij nu ook een lipgloss aan het opzoeken om dit zelf uit te proberen?

@brookealyssa444

still gonna wear it though🥰 #flyinglipstick #kylielipgloss #floatinglipgloss #lipglossfloating #kyliecosmetics

♬ Doja Cat Attention First Verse – Ben Chatonda

Reden

Veel TikTok-gebruikers snappen helemaal niks van dit fenomeen. Zo schrijft een TikTok-gebruiker bij de video: “Hoe kan het gebeuren en waarom iemand leg uit plss 🥰😳😁😁.” Andere TikTok-gebruikers schrijven: “WAT BETEKENT DIT?”, “Waar gaat het naartoe?” en “Ik dacht dat je ermee zou gooien en zou zeggen dat het vloog💀💀”

Hoewel het in de lucht vliegen van lipgloss nogal als een glitch in the Matrix voelt, zit er blijkbaar een makkelijk verklaarbare reden achter dit fenomeen. Zo schrijven vrouwen op TikTok: “Het komt door de wrijving en negatieve lading op de haartjes van de applicator wanneer deze uit de container wordt gehaald 🫶🏻” en “Het is gewoon statisch en beluchting!! Talloze glossen zullen dit doen, het betekent niet dat er iets mis is ☺️”

Case closed!