Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 12 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok is compleet obsessed met anime lashes en dit is waarom

Dagelijks zie je veel nieuwe trends voorbijkomen op TikTok en nu is het weer raak: wij introduceren je aan een van de meest populaire TikTok-beautytrend van dit moment die rechtstreeks uit mangaboeken en anime komt. Deze in Japan gemaakte animaties zijn niet alleen leuk om te kijken, maar zorgen nu ook voor de nodige inspiratie op het gebied van beauty. Anime lashes zijn namelijk helemaal hot and happening.

Wij zijn obsessed!

Anime lashes

Het valt misschien niet altijd op, maar veel vrouwen maken gebruik van wimperextensions. Die kunnen ze zelf aanbrengen of door een professional laten doen en het staat altijd prachtig. Er bestaan ook al veel verschillende soorten en maten van wimperextensions en daar is nu nog een nieuwe versie aan toegevoegd.

Anime lashes gaan op dit moment namelijk compleet viraal op TikTok en wij snappen wel waarom. Ze geven namelijk een hele mooie look en laten je ogen er sensuele uitzien. De look bestaat uit lange en korte wimpers verdeeld over de wimperlijn, waardoor er verschillende clusters van wimpers ontstaan. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat er een stekelige look ontstaat.

@dearbeautyca

Here’s an anime lash map! ♡⸜(˃ ᵕ ˂ )⸝ Save and send this to your lash tech 💖 #animelashes #animelashmapping #mangalashes

♬ Love You – SHYY BEATS

Reacties

TikTokker Holly Scarfone laat in haar video zien hoe ze ook anime lashes neemt. Zij gaat naar een zaak die professioneel anime lashes zet en wij zijn helemaal obsessed met het eindresultaat. Wij zijn niet de enigen, want de comments van haar video staan helemaal vol. Zo schrijft een volger: “I live in LA what place is this called .. btw they look so fire 😍”

Andere fans schrijven: “I need a close up pic to show to the studio 😭😭 i want the same”, “It’s looks like the one Kylie used to have and everyone tried to achieve it!! It’s looks amazing tho” en “I’ve never wanted lashes but this might’ve convinced me 👀.”

@hollyscarfone

Not sponsored or anything but this is your sign to get anime lashes 💅✨ #animelashes #lashextensions

♬ original sound – Holly Scarfone

Zou jij anime lashes uitproberen?

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL